|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
ben şimdi vergi dairesine gitsem, bana ait ne kadar araç için borcum var diye sorsam?
cevap alabilirmiyim sizce ? çünkü orada plaka bilgilerine göre sıraya giriyorsun, plakayı söylüyorsun sonra isim falan tc kimlik gak guk, vergi borcun çıkıyor . şimdi problem şu, tahmini 2004 senesinde sattığım bir araç var fakat o gün ne olduysa basiretim`mi bağlandı nedir, noterden kati satış değil vekalet verdim alıcıya. parayı aldım . sonra aradan seneler geçti, benim içime bir kurt düştü acaba aracı üzerine almışmı adam ? ya hala benim üzerime ise ? plakadan sormadım çünkü başka bir şehire gitmiş ve plaka değişmiş diye duydum vekalet ile plaka değişirmi ? bence değişir . napıcam bilmiyorum __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ES7
|
Vekalet süresizmiydi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
suresiz vekalet uzun zamandir verilmiyor noterler tarafindan diye hatirliyorum. ama bu tarihde bayaa bi eski. neyse gelelim sadede plaka degistiyse satis gerceklesmistir. satis icin verdigin vekaletle plaka degistiremezler.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: MINI
|
__________________________________ Benzin 10TL olsun, Zengin-Fakir belli olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Plakanı ver bakalım tramerden
ztn orada azda olsa isim görme şansımız Oluyor yada tc ni verirsenn adına olan bütün kayıtlı araçları bulabilirim. Son Düzenleyen BosphorusBoys; 11-04-2011 16:35. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Grand Vitara
|
1996 yılında vekaletle sattığım araba için noter "vekaleti süreli vermek zorunlu" demişti..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
vekalet süresizdi arkadaşlar malesef
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Pm lendi.
No Panic No problem
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Özelden numaranızı pm lerseniz yarın bilgilendiririm sizi eger çok acele degilse ,ya da özelden mesajda atabilirim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
hallettik.. sorun yokmuş
ilginenen arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim. __________________________________ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|