|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
2010-2011 Kış sezonunun en popüler mekanı anketine katıl, oyunu en eğlendiğin ve popüler bulduğun mekanına ver mekanın kış sezonunun 1 Numarası olsun..
Bu sezon İzmir’de bir çok işletme eğlence severler ile buluştu ve eğlence mekanlarının sayısı gittikçe arttı yaz sezonuna haftalar kala Kış sezonunun en Popüler mekanını seç.. Kış sezonun 1 Numaralı Mekanının tanımlaması; - Eğlenceli - Güvenli - Güzel Servis - Sıradışı Partiler - Güler yüzlü Çalışanlar İzmir de En Popüler Bulduğun Eğlence Mekanı? marche Cabaret (40%, 41 Oy) Lou Jain (26%, 27 Oy) Mia (7%, 7 Oy) En Velo (7%, 7 Oy) Cariye (7%, 7 Oy) Modjo (7%, 7 Oy) Ooze Venue (7%, 7 Oy) İzmir Arena (4%, 4 Oy) Enjoy (3%, 3 Oy) Zeus Bar (0%, 0 Oy) Not : 15 Nisan Cuma günü Saat 21:45′e kadar oylama yapabilirsiniz.. partynerede.net, İzmir’in En Popüler Mekanını Seç? Ankete Katıl! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Lou Jain'e oy veren zihniyette ciddi psikolojik problem ararım.
Mia olsun bizim olsun. __________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
oyum egetuning garage ye
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
h.sonu miaya gittim diğerlerini bilmem hiç gitmedim ama mia büfeden bara çevirilmiş bi mekan gibi geldi bana ufacık bi yer zaten
![]() bu arada miada yemeklerin porsiyonları istanbulda yediklerimizin yarısından daha az ve aynı parayı utanmadan aldılar bizden miadan çıkıp mcdonaldsa gittik o derece yani
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
@efe
Lou Jain de silahlar patlarken hala marche cabaret'in hemen arkasından geliyor Lou Jain.. 15 Nisan'a kadar da Lou Jain alıcak gibi seziyorum, |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ....
|
izmirde pekii özel bir akşam yemeği için özellikle denize sıfır olarak tercih edecek olsanız
boğaziçimi?altınbalıkmı??? evlenme teklifi için hangisi daha uygun ![]() bana boğaziçi daha böyle güzel geldi. not:temmuz gibi olacak bir yemektir bu o yüzden balkonda yenecek şimdiden yer ayırtıcam olmadı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bence Asansör o halde
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
bencede asansor ama dersenki deniz sart değil o zmn La Cigale de olabilir hem La Cigale personelinden işletmecisine kadar hepsi supriz yapmayı sever değisik suprizler hazırlayabilirsin
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: civic
|
ne biçim isimler bunlar yahu
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 320d M '12
|
arenadaki aktivitelerde. daha doğrusu özellikle kalabalık olan konser organizasyonlarında yolu rain çalışanları barikat ile kapatıp kendi otoparklarına arabaları alıyorlardı. ilk gittiğimde fazla sorun yaşamadan geçip arena parkına gitmiştim. 2. gittiğimde ise cidden sıkıntı oldu. sonrasında bir daha gitmedim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
saol panpa pek yakında tr yi sallayacak enteresanlıkta bir party ıle gelebiliriz
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: AMG
|
çok küçük ve gerenksiz pahalı olm.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
böylelikle apaçi dolmuyo olm işte. döt kadar olsun kafamız rahat olsun.
__________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
gidilmesi gereken daha guzel mekan lar var o listede yok
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
marche Cabaret'e gittiğimde gayet memnun kalmıştım, garsonlar gayet kibardı. girdikte sonra sizi karşılayan ve yerisini gösteren bayan da çok hoştu. tek bayanlar da vardı ve onları kimse rahatsız etmemişti, o dikkatimi çekti, bir de bittikçe masaya sürekli kocaman meyve tabağı getirmişlerdi (4-5 tane geldi bize) hesaba dahilse ayvayı yedik demiştim ama değilmiş allahtan
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
Istanbuldaki kliseden bozma mekan hangisiydi bilen varmi oryaa gitmeden olursem gozum acik gidecek..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Marche iyidir iyi
|