|
|
#1 | |||
![]()
Þehir: 35
Otomobil: GRA GC
|
Bu firma ile bir arkadaþýma kargo yolladým. fakat gönderdiðim malzemeye pert etmiþler ve kullanýklamaz halde.
Arýyorum ve þunu söylüyorlar " 2. el ürün ve sorumluluk evraðýna imza atmýþsýnýz, yapabilecek bir þeyiniz yok" Yaa böyle bi þey olabilir mi ? Baþýna bunun gibi bir iþ gelen varmý acaba ? __________________________________ Engine Type: EJ20G Son Düzenleyen UÐUR YUMAK; 13-04-2011 17:15. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Þehir: Türkiye/Ýzmir
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Þikayetvar.com sitesine üye ol. Þikayetini yaz. Ozamanda o kargo bayisine tecavüz ediyorlar kardeþim.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birþeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrýcalýðý ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aras la nezaman çalýþsam koli de 1 delik oluyor nasýl beceriyorlar bilmiyorum ama allhtan ürünlerim hep sað salim gitti geldi paketlemeyi iyi yaptýðým için
mecbur kalmadýkça kullanmamaya çalýþýyorum genelde yurtiçi,ups,mng tercih ediyorum __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Þehir: istanbul
Otomobil: Varbiþi :)
|
ptt bile daha iyi. geç ama saðlam ulaþabiliyor en azýndan.
__________________________________ Þehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Burda yurtiçi kargoda mallarý arabaya kargoya koyarken fýrlatarak yerleþtiriyorlar.Cep telefonuyla videoya çekecem bi gün görüntüleri.
Yapabilecegin pek biþey yok.Suçu sana atýyorlar.Ýyi paketleseydiniz diyorlar. Ben o nedenle artýk bazý kargolarýmda kutunun her yerine naylon poþet falan sýkýþtýrýyorum |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Þehir: Türkiye/Zonguldak
Otomobil: Yok
|
daha öncede benim baþýma gelmiþti hatta konu açmýþtým yanlýþ adrese yolluyolar,ne kadar özensiz iþ yapýyorlar yaa.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Þehir: Alanya/Edirne/Ýst
Otomobil: Corolla D4D
|
![]() Yurtiçi kullanýyorum genelde bi sorun yaþamadým, en azýndan ilgileniyorlar Aras'tan gelen kargomu almaya gittim geçen gün 45dk da bi evrak imzalatýp kargoyu zor getirdi iþi olmamasýna raðmen. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Þehir: Kütahya
Otomobil: 106 gti
|
Arasta kuryeyim.Ýsterseniz kolinin üstüne "kýrýlýr" diye tabela yaptýrýn nafile
insan gibi davranmýyorlar kargolara.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Þehir: ýstanbul/bakýrkoy
Otomobil: cliooo
|
geçen hafta konyaya erman a egzoz yolladým aras la sýkýntýsýz gitti sanýrým þanslýymýþýz
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bi akýl versene bize üstad. ne olur sence bu benim maðduriyetim
__________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
Aras kargo da olabiliyor. Biraz dikkatsizler galiba.
__________________________________ utku selamoðlu |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Þehir: Türkiye/Sivas
Otomobil: 106 GTI :)
|
Aras kargoyu sevmedim sevemedim ,dagýtým arabalarý bile hurda allaha emanet gidiyorlar düþünün artýk
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
cuma kargo izmire gelmesi uzerine istanbuldan kendi ellerimizle vermistik kargoya arbayla izmire biz geldik arabada yer yoktu cumartesi elimizde olur die sevinioruz ertesi gunde yaris var .Cumartesi oldu ne kargo ne parca pazar giremedik tabi o sinirle pazartesi gunu bi gittim subeye direk o kargoyu verdigimiz kisilerle hic muhattap olmadan mudure bi patladik o gun bugun sanayide sube muduru biuzi gorunce yolunu degistirior aras kargo ile hic bisi yollanmaz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
þikayet var.com a yazdým. 24 saat içinde yaýnlanacak ilaným.
Arkadaþ arabamýzdan saðlam söktüðümüz parçayý gönderiyoruz ve iþi bittiðinde geri alýp kullanýcaz ama saðlam gidemeyen ve iþ görmez hale geliyor ve bana geri geldiðinde tekrar yerine takamýyoruz . Bu nasýl bir rezalettir yaaa. __________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
acil iþlerde kargoya þirketlerine güvenmemek en doðrusu.
__________________________________ utku selamoðlu |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Þehir: -
Otomobil: -
|
saðlam bir paketleme+ptt.
![]() arasýn bitiþi yakýndýr... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Þehir: türkiye/ankara
Otomobil: HONDA CIVIC OPEL COMBO1.3 CDTI
|
bana sürekli iþ gereði kargo gelir ve ne zaman arasla gelse direk geri yolluyorum param parça geliyordu bu firmanýn geneli böyle
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Yaklaþýk 3 ay önce burada servisi bulunmadýðý için Sivas'tan Ýstanbul'a Yurtiçi kargo ile Laptop gönderdim, laptop kargoda kýrýlýyor tabi karþý taraf kabul etmiyor ve tutanaða imza atmýyor.
Tekrar bize getiriyor kargo elemaný ve açýklamasý þu þekilde '' Gönderdiðiniz kargo kýrýk çýktý,karþý taraf kabul etmedi'' ee diyorum ben saðlam gönderdim ayrýca sizin kargolarýnýz sigortalý deðilmi ? '' Ürünler sadece orjinal kutusunda gönderildiði taktirde sigortalýdýr. '' Þimdi mahkemeliðiz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |