mp3 player aldım netten geldi 4 gün kargo gelmedi diye gittim geldim takip numarasından şubede görünüyordu, en son kutuların arasından görüp kendim aldım görevliye söyledim garip bir sırıtması vardı o an kafa atmak çok istemiştim:)
Printable View
mp3 player aldım netten geldi 4 gün kargo gelmedi diye gittim geldim takip numarasından şubede görünüyordu, en son kutuların arasından görüp kendim aldım görevliye söyledim garip bir sırıtması vardı o an kafa atmak çok istemiştim:)
Öncelikle geçmiş oLSUN İşimiz gereği Kargo şirketleri ile çalışmaktayım yurtiçi dışında sorunsuz olanı yok yurtiçindede zaman zaman olabiliyor ama oda olabilcek seviyede..
Öncelikle kargo kurallarına göre ürünü teslim alan kişi imza atıp aldıysa durum kabullenilmiş oluyor yani normal şartlarda ne kadar zaman alırsa alsın gelen ürün kuryenin yanında açılıp teşhis koyulması lazım ki kargonun içi zarar gödüyse dış ambalajdan kendini belli ediyor zaten.Olduki tutanak tutuldu ürünün faturası ile beraber tutanak ve dilekçe ile kargo şirketine başvuru yapılıyor ve ondan sonra yaklaşıl 2-3 hatta 4 aylık bir süreç başlıyor
-müdürlükte
-değerlendirmede
-onayda
-merkezde
-sigorta şirketinde vs vs vs bu böyle uzayıp gidiyor 4 ay önce bu şekilde bir tutanağım var Fillo kargoyla(aras holding kuruluşudur)herşey kitabına uygun ama son aşama merkezdeymiş dosya zararın ne zamna karşılanca belli olcakmış :)
Yani eğer aracını bnlardan alacağın cevaba göre bekletiyorsan varsa imkanın başka bir çaresine bak o tutanak tutulsa dahi sonraki süreç şu ankinden farksız...
tekrar geçmiş olsun
Aras kargo neymiş yahu , bu topic iyi oldu kullanmam bende bundan sonra!
Son durum
dün Aras kargo genel müdürlüğünden aradılar. Hasar gören malzememin ne kadar olduğunu sordular ve benden fotoğraf istediler.
Arkadaş fotoları çekip bana yollayacak, bende Aras'a yollayacağım .
bakalım neler olacak
Sırf kargo şirketleri değil ki , bir şekilde taşıma yapan bütün herkes kamyonun içine umursamadan atıyor kolileri.
2sene önce falan okula gitmek için ömür center'ın ordan metrobüse biniyorum , ömür center'ın arka kısmında mal giriş kısmı var.Orda teknosa kamyonu durmuş ve muhtemelen sevkiyata çıkıcak ürünlerdi.Koca koca lcd'leri dan dun atıyorlardı kamyonun içine
uğur abi kargonun bizim çalışanımızın yanında zabıt tutularak açılması gerekiyordu demişler, ancak çalışan seni bulamamış ve kargoyu bırakıp gitmiş.....
arkadaş bu elektrik su faturasımı çalışan bu kargoyu brakıp gidiyor!!! kargo çalışanının kargoyu teslim ettiği kişiden kimlik görüp imza alması şart, eğer kargoyu teslim edicek kimse bulamadıysa ya kart bırakacak geldik ve sizi bulamadık diye, yada şubeden aratacak alıcıyı.....
böyle rezillik görmedim ben......
Aras kargo ile bende çok sorun yaşadım kolay gelsin
Aras kargo diyince sinirim tepeme cikiyor !
Bizim evin altindaki dukkanda kiraciydilar otoparka 1 tane minibus sokma izinleri varken bi bakiyoruz 3 tane minibus sokmuslar yer yok otoparkta.. Milletin arabasini hasamat ettiler o minibusun kapilarini acarken vura vura.. Ustune birde o kargo kolilerini nasil tasidiklarini biliyorum ordan oraya at salla hatta agir oldumu tekmeleyerek surukluyorlardi yerde o yuzden hic sasirmadim urunlerin oyle hasarli gitmesine..
Açıp kontrol etmeye kalkınca da vaktimiz yok , öyle bir prosedür yok cart curt işten anlamayan hödükler.