|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...............
|
arkadaşlar lcd tv alıcam fakat bu ürünler ile ilgili hiç bir bilgim yok daha önce kullananlar bilgi sahibi olanlar sizlerden ricam alırken nelere dikkat etmeliyim hangi marka daha iyi vs birde led tv ler varmış aralarında ki fark nedir hangisini önerirsiniz
iki tane baktım sizce nasıl bu lcd'ler ![]() LG 47LD450 FHD LCD TV - Teknosa Alışveriş Sitesi PHILIPS 47PFL3605 FHD LCD TV - Teknosa Alışveriş Sitesi |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
led tv ler daha az elektrik tuketiyor
almışken o şekilde birşey alabilirsin ozel bir beklentin yoksa aslında çoğu urun birbirinin yakını gozle gorulucek kalite farkı olmuyor ayrıca bence hdmi sayısı fazla fiyat/performans en iyi cihaz alınmalı pahalı birşeye gerek yok __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MINI
|
Samsung bakmanızı tavsiye ederim ben.
__________________________________ Benzin 10TL olsun, Zengin-Fakir belli olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic
|
valla hocam netten araştıra araştıra töbe işin içinden çıkamazsınız.. aynı gün 2 3 elektronik mağaza gezin aynı akşam alıp dönün.. ben 2 hafta araştırdım karar veremedim, çıktım bigün alıcam dedim 2 mağaza gezdim kutuladım getirdim eve
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
araştırmadanda almak istemiyorum aslında |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende burda bi konu açtım samsung ve sony hakkında tercihi samsung c530 modeli oldu hem fiyatı uygun hemde çok güzel bir televizyon incelemeni tavsiye ederim
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: civic
|
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
onurk ya da samsung aldık şimdi model aklımda değil ama çok güzel tv
gorunce konuyu modelini yazar __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
samsung 40C6000 led tv karar verdim para durumuna göre 46C6000 de olabilir =)
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
fullhd led tv ler çıkımışken gidip lcd tv alman dogrumu, lg tv için kod ögren birde ben fiyat alayım senin için, nakit alıcaksan tabiki
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
marka model hiç önemli degil görüntü hepsinde aynıdır aksini düşünmeyin....
boyutu büyük olsun full hd olsun en ucuzu olsun en mantıklısı budur... __________________________________ Gökhan ÇAPRAZ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Uzun araştırmalar sonucu samsung 40c650 aldım tv parasının hakkını veriyor. lcd ye verdiğim paraya led tv de vardı ama cihaz çok başarılı eğer 40" işinizi görürse tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Samsung forever
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
bende hatırlamıyorum ki valla netten hıc arastırmayın cebınıze koyun paranızı gıdın 3-4tane yeere fıyat arastırması yapın,sonra onursumer gıbı kral bir arkadaşınız olsun yardım etsin size kutuyu kapın eve dönün. low rider özgür gibide arkadasınız olsun,alsın sızı arabasıyla butun magazaları gezerken yanınızda eslık ve yardım etsın saygılar sevgıler![]() samsung guzel televızyon thollga' yakın zamanda led tv aldı(yesılkoy samsung) bayısınden olması lazım ona bı pm at ıstersen oda baya uyguna almıstı.. kısa ozet gecmek gerekırse ; Alt seri LED alıcagına son seri LCD alman daha mantıklı
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
onurun son sözüne katılıyorum,bende ptesi samsung c630 32 inc elcidi aldım.cok memnunum hem pc yi hemde konsolları bağladım,gözlerim bayram etti
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
onura kesinlikle katılıyorum. verdiğiniz linklerdeki lcd lerin performanceları mukemmel değil mukemmel olması icin illa full hd olması gerekmiyor. benim size onerim 50hz led tv alacagınıza 100 hz lcd tv alın. mesela ornek olarak philips PFL54 42'' 100 hz 100.000:1 kontrast oranlı 2ms tepkime suresiyle bana gore muhtesem bir tv ve fiyatıda 1700.000 civarı. ayrıca usb den MKV. uzantılı dosyalarını okuyabilen tek televizyon. bu ne demektir internetten indirdiğiniz bluray filmleri bluray oynatıcı gerekmeksizin tasınabilir bir HDD ile izleyebilmenize olanak sağlıyor. ben lcd almadan once cok arastırdım ve buna karar verdim cokda memnunum tavsiye ederim. son olarak soylemek istediğim hangi marka olursa olsun hangi tv yi alırsanız alın led olsun lcd olsun en az 100 hz olsun
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |