User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Evo 9 sorgu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aracımı satıyorum ama ustundekı parcalar ıcın ekstra bı fıyata ekleme yapmıyorum.aracın dolulugu sadece aracın dığer satılık araclsarın onune gecmesıne yarıyo yanı arabada x $ kadar parca var onu fıyata eklım tarzında bısey olmaz

burda kımsenın amacı aracı kotulemek yada fıyatı kotulemek degıl buda yanlıs anlasılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekstralarıyla beraber piyasa fiyatına göre mi satıyorsun yaptığın aracı ?
    piyasa fiyatı derken ?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart bi arabyla yüklü arabayı aynı fiyata mı satıyorsun demek istedim.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart bi arabyla yüklü arabayı aynı fiyata mı satıyorsun demek istedim.
    tabikide hayır ama burda benım maksadım aracı kötüleyip fiyatını düşürmek degil sadece yapılan işlemlerin tamamını alamıyosun anlatmak istedigim bu.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o rakamlara satılması zor bir araç ...

inş satıcı dilediği rakama satar...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typer46 arkadasım haklısın tabıkı modifiye yapılan aracların sahıplerı hemen hemen zarar edıyor haklıssın ama 90.00 ıstıyor alper abı evoya araba gercekten temız 500 hp gibi bır gucte.Kımse kımsenın malına paha bıcemez tabı ama 90.00 pahalı bır rakam bu zamanda.Ama arac gercekten 10 numara bır arac temizlik acısından türkiyede ilk 5 evonun arassına gırer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typer46 arkadasım haklısın tabıkı modifiye yapılan aracların sahıplerı hemen hemen zarar edıyor haklıssın ama 90.00 ıstıyor alper abı evoya araba gercekten temız 500 hp gibi bır gucte.Kımse kımsenın malına paha bıcemez tabı ama 90.00 pahalı bır rakam bu zamanda.Ama arac gercekten 10 numara bır arac temizlik acısından türkiyede ilk 5 evonun arassına gırer
    siz burda konuyu açmadan önce ben ilanlardan görmüşdüm arabayı çok güzel yakışıklı bi araç buna şüphe yok sonuçda araç adamın arabası isterse 100 binde ister sadece ben fiyat olarak çok yüksek buluyorum.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani haklısınız benım ıcınde pahalı bır rakam az para değil

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabikide hayır ama burda benım maksadım aracı kötüleyip fiyatını düşürmek degil sadece yapılan işlemlerin tamamını alamıyosun anlatmak istedigim bu.

Yok ben sizin dediğinizi anladım. Alan kişi zaten bunların hepsini değerlendirip alır. Eğer sahibinni fiyatı şişirdiğini düşünüyorsa almaz. İlanın özelliklerinde bahsettiği gibi 40.000 dolar ekstra varsa kolayca satar, ama aksi durumda arabasına kendi biner. Demek istediğim fiyat tercihi satıcıya bırakılmalı, üzerine yorum sadece alıcı ya da talip yapmalı bu da 2 kişi arasında zaten
    Instagram: mutusgarage

ömeRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar aracın değeri sahibine göre o ciddi alıcı çıkarsa gerekli açıklama ve fiyatın ne olacağı belirtilir...şimdilik satılma sebebi sadece trb da çok göze batması ve polisler

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kol-piston yapıldımı bu arabaya ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçta kol piston yok sadece motorun içinde dereceli var...

EvoX
    Misafir
    Alıntı ömeRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar araba izmirden samsuna samsundanda aracı biz aldık arabada kaza boya namına hiç bir şey yok samsundaki sahibi polisler yüzünden aracı süremedi.aracı almaya gittiğimizde bize 500 hp dediler ama araçta ayar namına hiçbir şey yoktu ankara torq garaja gittik remapstr(ümit doğan) araca ayar yapıldı ve araç evo kimliğine büründü 2 gün 4 depo benzin ile ayar yapıldı
    yani araca gelince araçta gt30 turbo hks egzantrikler hks intercoll hks yarış coliverları orj advanracing jantlar sıfır exedy baskı balata hks egzos evc6 defiler içinde en ufak bir hata yok koltuklar yepyeni...trb dada araç aynı şekilde polisler yüzünden süremiyoruz cumartesi akşam pazar ya sürülür ya sürülmez.
    piyasadaki evo9 lar hakkında fazla bilgim yok ama hem kırmızı hem doluluk hemde temizlik olarak 1.liği alacak bir araç
    Doğru bilgi verilmiş . Teşekkür ederim dediğiniz gibi ayarsizdi . Fiyat olarak konuşulur anlaşılır . Herkesin yorumu için teşekkür ederim .

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzeltme yapılmıştırrr

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araba adanadaki sh 500 plakalı araçç aracı istanbuldan müdür sattı aracın sağ tarafı çizikten dolayı boyalıtdı daha sonra ben gt 35 li kiti bu araca sattım araç 65000 km de bursaya satıldı ve belli bir süre sonra yatak sardı aracınn 35 li kiti belli bir süre sahibinden com da satlık olarak durdu aracın set up küçültüldü hatta aracın istanbuldan geldiğinde üzerinde takılı olan headersı ben kullanıyorum .
    baskan bu benim arac deil bunu yine biz sattik ama izmire uzerindeki cogu parcayi ben verdim izmirdeki kankamiz satti ozmn boyasizdi...gusel aractir

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba adanadaki sh 500 plakalı araçç aracı istanbuldan müdür sattı aracın sağ tarafı çizikten dolayı boyalıtdı daha sonra ben gt 35 li kiti bu araca sattım araç 65000 km de bursaya satıldı ve belli bir süre sonra yatak sardı aracınn 35 li kiti belli bir süre sahibinden com da satlık olarak durdu aracın set up küçültüldü hatta aracın istanbuldan geldiğinde üzerinde takılı olan headersı ben kullanıyorum .
    bu o araç değil bu kadar nasıl eminsin anlamadım öyle bir yazmışsınki sanki senin eski araban araç izmir kayıtlı orada servis kayıtları var alper o arabada boya olsaydı almazdı zaten tork garaja geldiğinde bende gördüm gerçekten düzgün araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ben anlamadım bilmediğin arablalar hakkında yorum yapmazsan iyi olur...arabada boya yok diyoruz sen diyorsun bi tarafı boyalı sh500 değil diyoruz sen diyorsun sh500 nerden biliyorsunda milleti yanıltıyorsun

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ömeRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ben anlamadım bilmediğin arablalar hakkında yorum yapmazsan iyi olur...arabada boya yok diyoruz sen diyorsun bi tarafı boyalı sh500 değil diyoruz sen diyorsun sh500 nerden biliyorsunda milleti yanıltıyorsun
    araba 500 ün aynısı bu araç o olmayabilir ama aynı özellikte her neyse önemli değilll bilinen bilinir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)