|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
Seat Ibiza 1.9 TDi Sport 2005 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
Ufak olsun dizel olsun hani birazda gitsin derken bu aracı ekledim favorilerime durumu hakkında bilgisi olan varmı motor ve yuruyen olarak saglam araclar ciddi sıkıntı bela acarmı başıma sadece yazılım ile ufak ufak kendi capında gider diyede dusunuyorum .. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
abi gayet mantıklı guzel bı araba yazılım egr ıptalı ıle vtı gıbı gıtmeye baslıyor.altından kalkamayacagın sorun cıkaracanı sanmıyorum.pişman olmazsın
bende bı ara dou nun arabayı almayı dusunmustum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
http://www.techturkey.com/forum/otom...30-tdi-fr.html
Sitemizde dou_corolla'da var aracı çok dolu ve temiz bir araç bilindik bir araç istersen bakabilirsin. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
fiyat - fayda - performans -tuketim olarak guzel aletler bakalım bu aracın durumu hakkında bilen birileri yazar umarım gayet duzgun duruyor..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
abi şöyle diyim yazılım egr iptali egsoz filtre ile 190-200 hp civarına kadar gelebiliyor orjinal turbosuyla, filtre egsoz vtec ile yürür hatta uzunda da geçer
çok keyiflidir, bunlardan sonra uzun yolda 5lt ortalama tutturmak çok zor değil
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Turbo intercooler chip egr eksoz ile neleri geride bırakacağını tahmin edemezsin
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Araç hakkında bilgim yok ama yakıt tüketimi düşük ve performansı iyidir. Şehir içinde biraz fazla yakar. Bu motorun aynısı leonda da kullanılıyor. 2 seneye yakın bindim. 1 kere bile masraf çıkartmadı çok sağlam ve kullanımı keyifli bir araçtır. Kurcalamaya müsayit bir motoru var. 160-170 hp 400nm değerlerine ulaşmak çok kolay. Vergisi baş belasıdır hatırlatıyım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ;)
|
bu renk bu tamponlu bir tane daha mı var ankarada galeri cupra sanıyordu hatta.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Aracı tanımıyorum fakat piyasada bu rakama alınacak en mantıklı araba bence.. Bu arabanın yazılımlı intercooler li egzozlu on arka Cupra tamponlu halini kullanıyorum vtecle falan yürür demiş arkadaslar doğru söylemişler.. B18 ls vtec swapli eg kasa civic in 2 boy kadar arkasında gitmisligim var
dolusunu almak isterim derseniz fiyat konuşuruz
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Eğer Mehmet'in sattığı arabaysa bu Mehmet 17 gibi bir rakama verdi.. Ama sanırım onda sunroof yoktu ama o da olabilir tabi..
Aracın büyük turbo enj. intercooler vs isleri 5000-6000 tl arası tutuyor aşağı yukarı ben hepsi yapılmış halde hazırını da verebilirim
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() şaka bir yana muhabettiniz daim olsun gıpta ile izliyorum.. 250+ ps filan konusuuluyor stock sanzıman 5000 rpm 302 km/h deniyor yerse tabi ![]() alet zaten sokmeden 1150 kg senin aracın cıksında bir izleyelim bakalım nasıl olacak .. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
yürekli garaj cemalde var aman allahım birde yazılım yapmıs çok keyifli kullanması.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
ama cok agır geçecem kameri orası ayrı ![]() ![]() ![]() enjektör olmadan 250-260 hpler enjektörler beraber egzantrik falan girerse devreye 280-300 hpler bir de nos basarsa 350 hpler falan söz konusu.. 250 hp iken 500 civarlarında tork var.. 1150 degil yalnız yanlış olmasın 1200 kg geliyo araba benim araba müzik sistemi falan 1240 cıktı kantarda.. 6da 304 km söz konusu.. bi video koyim ne demek istedigimi anlarsın abim video sonunda type-r'ın kadrana dikkat edelim ![]() YouTube - Broadcast Yourself. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
linke tıkladım ama seyredemedim nedense bende kaynaklı sanırım . su ankaradaki aracı bilen yokmu senin dedigin arac ve 17000 ler filansa durduk yere kazık yemeyelim .. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
piyasası nedir bu aracların bilgi varmı muadili araclar zır stock kaca el degistiriyor ?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |