Seviye lütfen seviye :D
edit
arzu: özlem çok eğilme istersen komple arka görünüyor :D :D :D
Printable View
dun çok güzel ss ler yakalamıştım da konu silindi ya şimdi uğraşamıyorm haha
Ondan sonra yok komşuluk öldü yok insanlar birbirine güvenmiyor/selam vermiyor :b
konuda geyik yapılsın dıye açmadım beyler bazı gerceklerın farkına varın dıye actım bunlar gerçek olur yada olmaz buna benzer olaylar cok fazla... Dalgaya alınacak bişey göremiyorum ??
Güzel Film olurmuş...
http://photos-p.friendster.com/photo...923904886l.jpg
isviçreli bilim adamları yapay tavşan yapmışlar
bu haber de benden.
bide sinema koltuğuna koyulan zehirli şırınga vardı bi ara :D
ulan senelerdir korkuyla yönetiliyoruz be:D
sokakta kötü çocuklarla konuşma derlerdi , o kötü çocuk eray oluyor galiba
OKUMA. OKUMA!! OKUMA deDİK! 18 + bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam kesinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ 15 YERE
dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır 15 dk içinde bunu 14 kişiye göndermezsen sewdiğini kaybedeceksin arkadaşlarına gönder bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin bir haber alacaksın şaka değil
10 herhangi BİR makyajını kopyala.8 Kere bilgisayarının camına yavaşça Kere tıklat.5 Kere öksür. Bunların sonucunda bak ellerin kendiliğinden titreyecek.Hadi ne duruyorsun Çabuk yap.Tabii bunu merak ediyorsan.Korkma hic (gerçekoldu ana CIM)
GÜNÜN FIKRASI:BİR ADama YOLDA GİDERKEN BİR ADAM GÖRMÜŞ.ADAMIN BOYNU KRKMIŞ . DİĞER ADAM NE OLDU UŞAĞIM DEMİŞADAMDA BOYNUMU KIRDILAR BOYNUMU KIRDILAR DEMİŞ. EĞER BU FIKRAYI OKUYUPTA 20 YERE YAPIŞTIRMASSANIZ AKŞAM RÜyaniZA KARABASAN WE CİNLER GİRECEK 3 GÜN SONRA KAZA GEÇİRİP ÖLECEKSİNİZ.ÖZÜR BNDE FIKRA DİE BAŞKA YERDEN OKUDUM
Bir çocuk bilgisayarı açtıktan sonra bu yazıyı görmüş!Hiç aldırmamış 2 saat sonra evinde çığlık sesleri duymaya başlamış yerler kanla doluymuş!çok kormuş hemen bilgisayarın başına geri dönmüş!''LANETLİSİN'' DİYE BİR YAZI GÖRMÜŞ!Ertesi gün ölmüş cesedi bulunamamıs!Eğer bu yazıyı okuduysan 10 kere yapıştırman gerek !eğer yapıştırmassan sende o çocuk gibi lanetlenirsin!10 sayısı ''LANETLİSİN'' kelimesinden gelmektedir!Eğer inanmadıysan 2 saat içinde olacakları görmeye hazırlan! :D
şimdide yeni trend şu yukardakiler heralde, bazen facebookta görüyorum yorumlara yapıştırıyolar bunları. bizim zamanızdakiler biraz daha mantıklıydı insan yine bi acaba diyodu gençliğin hali çok perişan eğer bunlara inanıyolarsa :D
3-4 sene önce şöyle güzel bi yazı okumuştum. Aradım tekrar buldum;
Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;
Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum.
Aids virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.
Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım.
Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.
İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.
Çok sevdiğim içkime ilaç koyup beni uyuturlar,organlarımı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde
uyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.
Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.
Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum.
Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız.
Msn paralı olacak;Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi.
Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.
Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı da
kaybettim.
Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.
Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözlerimin
biraz daha bozulduğunu farkettim.
Bir Dost.