Merhaba Arkadaş
Aşağıdaki ilanda bulunan araç ı tanıyıp bilen birileri varsa bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ;
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Merhaba Arkadaş
Aşağıdaki ilanda bulunan araç ı tanıyıp bilen birileri varsa bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ;
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
ankara 7. caddede ve trafikte birçok kez gördüm dış görünüm itibariyle kozmetik olarak duruşu güzel ama ayrıntılarını bilemiyorum
araç eskı aracım,şu ankı sahıbıde yakın arkadaşım,sorunsuz hatasız gonul rahatlıgıyla alınıcak bir arabadır..
Cok guzel duruyor masallah ..
Arac icin bi ara niyetlendik ankarada bir doktorun hatta ozgune danismistik cok iyi arabadir dedi aksesuar olarak cok dolu debriyajindan turbosuna kadr degistrlmis almama niyetimiz arkadasim evo almaktan vaz gecti sadece yoksa gonul rahatligiyla alinicak araba
bir hastanenin park yerinde görmüştüm temiz duruyordu görünüm itibariyle.
bende 3-4 kez gördüm her seferinde "maşallah çok güzel" dedim görünüm olarak çok güzel.![]()
araç sahibiyle görüştünüzmü?
ne diyor?
geçen sene göztepe ve cadde civarında görüyordum her seferindede çok beğeniyodum.
hayırlısı olsun
Cunki kendi arabasina buyuk para harcadik ve emek verdik tr tuning nisan ayinda cikan shine asm s2000 i var evo almasini bizde istemedik cunki arabasi cok guzel yinede o evo o ilanlar arasindaki en temizlerinden ilk 5 e girer buyuk emek ve para var evo farkli bi araba bide uretilmicek evo x son degerlenicektir bu araclar
İlginize teşekkürler arkadaşlar...Konu kapatılabilir...
yukarıda öskürün belirttiği gibi tertemiz ve sorunsuz bi arac zaten arabanın eski sahibide arabayı yapan kişide kendisidir
er ist ein deutscher
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)