kesici o yıllarda opsiyoneldi :)
Printable View
kesici o yıllarda opsiyoneldi :)
Bu konu hit olur benden söylemesi:D keşke uykum gelmeseydide sabaha kadar izleseydim :D
arkadaş zaten m10 demiyor ki m10 lar 87 de ğretimi bitti arkadaş 89 diyor 89 larda m40 motor vardır
sizin çırsk nasıl oluyorda orjinalde kesicisi olan arabaya tekrardan kesici yapıyor zaten bırakın hep çıkark kalsın :D:D
bende 98 marea var 1-2-3-4 kesiciye giriyor zır stoc bu arada ;)
kesici sonradan iptal edilmiş olabilir mi?
kesiciye girmiyordu işte bizim marea kablo cektı falan bıseyler yaptı olmustu artık ne yaptı bilmiyorum ama hoş oldu =) sadece hava filtresi ile kullanıyoruz..orjınalde var dıyorsunuz yanı biz mi fark edemedik bak kafama takıldı şimdi =)
araçta lpg varmı ve sıralı sistemmi var eğer eski tip hava filitresinin ordan girişini vermişlerse dediğim gibi sittin sene kesiciye girmez
benzinde 7000-7200 gibi kesiciye girmesi lazım
eğer sıralı sistem varsa kalibrasyonda kesicisi hangi devire ayarlandıysa o devirde kesiciye girer bu 6000 de olur 8000 de olur
arkadaşlar araç suan benim deyil 2.3 aya kadar alıcam araç enjeksiyonlu alıcagım adam'da yaşlı tutupda soramadım adama amca araç kesiciye giriyormu diye :D sadece sizlerden ön bi bilgi almak istedim ama konu lastik gibi uzadı başka yerlere
neyse cevap verenlerden allah razı olsun...
admin konuyu silebilirsin ben aldım cevabımı yani almaya çalıştım....