|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
![]() iOS 4'ün 3.büyük sürümü 4.3 için ikinci güncelleme bugün yayınlandı. İşletim sistemini 4.3.2 sürümüne yükselten güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor; * FaceTime araması sırasında ara sıra boş veya donmuş video görünmesine neden olan bir sorunu giderir * Bazı uluslararası kullanıcıların iPad Wi-Fi + 3G üzerinde 3G ağlarına bağlanmalarını engelleyen bir sorunu giderir * En son güvenlik güncellemelerini içerir iPhone 4 (GSM), iPhone 3Gs, iPad 2, iPad, 3. ve 4. Nesil iPod Touch ile uyumlu olan güncellemeyi, kullancılar iTunes üzerinden cihazlarına yükleyebilirler. Lakin! ITunes un kurulu olduğu bilgisayarda eğer orjinal host dosyası yoksa (yani youtube ve diğer yasaklı siteler için editlendi ise) 1013 hatası alıyorsunuz ve telefonunuz aniden ipod a dönüşüyor. ![]() Restore, yedekler vsvs derken maceralı bir süreç yaşıyorsunuz.. 4.3.1 de çalışan tüm JB versiyonları da çalışıyor ancak çok önemli güncellemeler yok.. Güncelleme yapıp macera aramayın.. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
uyarı icin sagol.sahsen guncellemeyi dusunmuyorum.hala 4.1 kullanıyorum ve mutluyum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
teşekkürler. okumadan önce itunes a bağlasaydım kesin güncellerdim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: M 3
|
bundan önce iphone4 kullanıyorumdum 4.2.1 e güncellerken böyle bişey başıma gelmişti 2 gün uğraşmıştm .. bide macintosh üzerinde çok deneyimli değildim .. host dosyaları terminal falan derken ebem öpüldü resmen .. aslında işlem basit host dosyasını orijinale çevir , yapıştırrrr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bende guncelleyecektim baktim yedekler ucucak dedi ewde olmadigim
İcin yapmamistim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Güncelleme yapmak isteyen varsa orj host dosyası var bende.. ihtiyaç olursa upload yapabilirim.
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kardeşimin 4 u yükselticektim hostun orjinal olması lazım ama emin olamadım şimdi
orjinali upload alim ben ya ne olur ne olmaz
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Jb düzgün çalışmıyor.Jb'siz yaşayamam diyenler girmesin.Ayrıca 4.3.1'ide şiddetle tavsiye etmiyorum ,bataryayı fena sömüyor.4.3.2'ye jb yaptım fakat tethered oldu ve kitlendi 1-2 kere dolayısıyla en güçlü en sorunsuz ve bataryanın en çok gittiği 4.1 sürümüne geri dönüyorum..Şöyle 4.5 falan gibi ana sürüm çıkmadıkçada 4.1'den vazgeçmicem.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
walla hala 4.2 kullanıyorum 3 yapıcam ama vakit yok
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
İlla orj host dosyasınada gerke yok diye biliyorum , host dosyasının son satırında aplle'la ilgili kısmı silmek yetiyordu diye hatırlıyorum.4-5kere aldım benzer hatalar
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
orj dosyayı koydum olayı bitirdim
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben kardeşin iphone 4 e jb de yapmadım yapmsammı acaba ya
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Şimdi bu orjinal host dosyası dediğimiz ne oluyor? JB ile mi ilgili?
__________________________________ psn: DAGHAN26 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
4 3 1 kullanıyorum eskiden sarjim daha çok giderdi 4 1 Deyken yüklerdim eğer okumasam
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Jetta TDI
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
4.3.1 de ne kadar süre dayanıyor pil?sürekli bitme eğiliminde sanki.
__________________________________ Adam kireeeeç tutmuyooooor
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Sorumun cevabına ulaşamadım hala biri açıklayabilir mi rica etsem
__________________________________ psn: DAGHAN26 |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Arkadaşlar.. C:\Windows\System32\drivers\etc klasörünün altında host isminde bir dosya vardır. Youtube ve diğer yasaklı sitelere girilebilmesi için bu dosya üzerinde oynama yapılabilir ki ben öyle DNS falan uğraşmamak için bu dosyanın içini değiştirdim baya bi.. apple da güncelleme yaparken, özellikle güvenlikle ilgili güncelleştirmelerinde bu dosyayı kontrol ederek güncellemesini yapıyor. Bu dosya eğer ki değişmiş ise hata veriyor telefona yükleme yaparken. JB li telefonlara zorluk çıkarıyor kısacası.. Eğer ki kullandığınız bilgisayardaki bu dosya üzerinde bir editleme yaptı iseniz 1013 hatası alıyorsunuz, telefonunuz bir daha açılmıyor restore yapsanız bile. illaki windows un orjinal host dosyasını istiyor. Olay bundan ibaret.. ![]() Şimdi diyorum ki ben, eğer ki güncelleme yapacaksanız, yapmak istiyorsanız ve çok daha önceden yukarıdaki saydığım sebeplerden dolayı "host" isimli dosyada değişiklikler yaptı iseniz, orjinal win dosyanız da yoksa, ben gönderirim. ![]() Şimdi anlaşılmıştır umarım
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|