|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
arkadaslar bu arabayı almaya gıdıcem cumartesı gunu manısaya ne dusunuyorsunuz
Ford Mustang 4.0 GT 1973 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2008 honda 600rr
|
baya bı masraf ıstıycegı kesın ılk defa on gorunusu farklı bı mustang gordum desem kızmasın dımı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Zaten bu fiyata pırıl pırıl bi mustang olması beklenemez ama uğraşıcam dersen olabilir bence çok dağınık bi araca benzemiyor..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
çok yorar iyi düşünmek lazım araba bitik resmen 0 dan restore istiyor..
çok emek çok para çok zaman gerekli bence gereksiz bir uğraş olur biraz daha derli toplularına bakın isterseniz.. p.s:fotoda bu kdarsa yanına gidince ne çıkar tahmin edemiyorum :S __________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bence çok iyi gözükmüyor aracın durumu,sonuçta çokta değerli bir kasasıda değil Mustang'in o kadar yol gidip beğenmeden dönmek var birde,hayırlısı olsun..V8 '79 Mercedes' verelim
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
mercedes bındım ahmetım bı amerıkan ıstıyorum anam bıraz derlı toplu dıyonuz onlarda ucuyorlar
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: n/a
|
eğer uğraşıcam derliyip toparlıcam diyosanız düşünmeden alın
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Amerikan istiyorsan aslında bizim Seyit'te satıyor aracını 1971 Dodge Coronet L6 yerden otomatik Büyükçekmece'de yatıyor araç.Biraz Toparlayıp kullanılır,aksesuar eksigi filan yok zaten.Amerikan biraz sabır ve maddiyat işi zaten,umarım güzel birşeyler yapabilirsin..
71'coronet custom - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor. __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
hiç böyle mustang görmedim önden.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
oldsmobil panjuruna benzıo on taraf
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
muhtemelen çin işgencesine dönüşüp yeter dizel sümbile binicem artık uğraşmiim dedirticektir içinden ne çıkıcağı belli değil
coronet fena değil ama bakmak lazım camaroda düşünün bnce fiyat yüksekttir ama nası olsa bütün amerikanlar hemen hemen aynı parayı yicek
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. Son Düzenleyen Emir_b16a; 15-04-2011 03:17. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
araba beni alan son sahibim olur diyor zaten hararetinden yağ kaçaklarıyla uğraşmakdan kafanı kaşıyamazsın belli önden girmiş parça bualamayıp uydurmuşlar
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: mirafiori 2.0TC, Coupe V8, pinto mjet : ))
|
bence kimseye bakma, senin kafandaki projeye uygunsa al ve yapmaya başla, en nihayetinde tek kapı amerikan aracı ve orjinalliğinede tecavüz edilmemişe benziyo sadece önü orjinal değil anladığım kadarıyla oda orjinaline çevrilir, yani her türlü ileride para edebilecek bi araç çünkü dedim ya hem tek kapı hem amerikan kası
__________________________________ Double R
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
amerıkada akrabagların olmalı bu arabayı toplamak ıstıyorsan yoksa bıraz zor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Sakın Amerikanı almak için alma kafayı yersin sıfırdan restorasyonda ciddi paralara çıkıyor. Bu aracında herkesin dediği gibi önü başka uydurulmuş , uydurulan araçta bana 90 model taunus gibi geliyor.
![]() ![]() İlla amerikan istiyorsanız 68-69 Impala lara bakın ama sakın Amerikanım olsun alıp bineyim farketmez ne durumda olduğu demeyin. Kısaca 10-12.000 tl ye satılan tek kapı amerikandan hayır gelmez. Heleki bu ilandaki araçtan kesinlikle hayır gelmez. __________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|