|
|
#1 | ||||
![]() |
Doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ;
Yeni bir leptop daha almak istiyorum benim için önemli olan hız ,hemen hemen heroyunu oynayabilmek ve büyük ekran hd olursa tadındanda yenmez bütçem 2.500 lira civarı neler önerirsiniz acaba ben baktımda sizinde görüşlerinizi aliyim dedim şimdiden teşekkür ediyorum.. __________________________________ PSN: sametozeren
![]() Son Düzenleyen Livestrong; 15-04-2011 01:05. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
VATAN COMPUTER - ASUS - N53SV CORE İ7 2630QM-2.0GHZ-4GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRWBR-1GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - RF511 CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-6GB DDR3-750GB-2GB GT540M-15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7PRE - Notebook favori cihazlarım fiyatlar bugun ozel __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: n/a
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Vatan computer linki koymanız ii olmuş, günlük %25 indirimi yakalmış oldum ve notebook soğutucusuyla, çantasını aradan çıkardım
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]() |
kredi kartı ile almayı planlıyorum teşekkürler __________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
fiyat konusunda pek esnek değiliz malesef bazı modeller dışında yardımcı olamıyorum
%25 gibi agrasif kampanyalarda zaten maliyetin altına iniyoruz çoğu zaman
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
alemsin ya gel gidelim bakalım
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
37.mağaza şerefine %25indirim var galiba dün mail gelmişti
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
Vaio veya asus serisi olabilir, bütçe iyi
__________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Onur'un önerdiği Asus'un aynısı Asus N53SV değil de Asus N53SN öneririm.
Tek farkı ekran çözünürlüğü yüksek. 1366 x 768 değil 1920 x 1080 px oyunlarda ve film izlerken çok fark ediyor. Asus N53SN-SZ024V | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor Dün bir arkadaşıma aldık çok hoşuma gitti klavyesi vs. kullanışlı. Windows işlemci performans değerlendirmesi 7,9 Bir de SSD disk bağlanırsa uçar. yada MONSTER Q72MS-16F11 15.6" - MONSTER® Notebook » 15.6" MS-16F1 ( ATI HD5870 )
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
evet aslında
N53SN-SZ002V. şu model üzerine tanımıyorum blueray, full hd ekran + usb 3.0 zten ayrıca 3 ram slotu ile 3 kanal 16gb ram e yükseltip sdd ye geçilirse uçak olur
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Samet benimde bilgisayar üzerine dükkanım var.Tavsiye istiyorsan illa marka alacağım demiyorsan, Haier Lar var.2 Yıl garantili Japon malı ama amerikada üretiliyor bildiğim kadarıyla.5-6 Senerdir amerikada satılıyordu türkiyede 2 Senedir satılıyor.Mühendislere felan sattım çok memnunlar.Ama markalı birşey düşünüyorsan toshibadan baskası yalan.Hem sorunsuz bir laptop hemde işlev bakımından yüksek.
İncelemek istersen buyur: http://www.datastar.com.tr/b2c/product.asp?ProID=148869 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Haier in genelde hafif cihazları var iş office kullanımına yonelik oyun pek oynanamaz
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Civic Si
|
2500lere cıkabiliosan monsterları arastır direk oyun bilgisayarı giriş seviyelere yetebilir bütce 15.6" olanlara.
__________________________________ "Jdm" 92-95 civic ![]() http://translate.google.com/translat...ml&sl=ja&tl=en |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Vatanın internet sitesi kilit şuan haha
%25 duyan gelmiş
|
|
|
|
|
|
#16 | ||||
![]() |
Kafam karıştı valla
![]() ![]() ararım bi karar veriiymde ![]()
evet ilk onlara baktım zatende acele etmek istemiyorum __________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||||
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
ben asus aspıre 5740G kullanıyorum cok memnunum i5 işlemci turbo falan var ama tabı daha yenılerıde cıkmıstır ben alalı 6 ay olcak
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
Mobile Graphics Cards - Benchmark List - Notebookcheck.net Tech hatta fps nedir, ne kadarı iyidir vs gibi detayları biliyorsan güncel oyunların test değerleri de var her ekran kartı için. biraz teknik, Türkiye'de nerede bulursun bilmiyorum ama clevo'lara bak derim (değişik markalar altında da satılıyorlar) |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |