asus N53SN-SZ002V bu pcden al pişman olmazsın ben aldım feena pc..normalde 4 gb ram 90 tlyr 4 daha eklettım 8 gb oldu uçak uçak...craysis 2 1920x1080p oynuorum full acık
Printable View
Arkadaşlar bugün bi makina inceledimde size sormadan karar vermiyim dedim yine
VPCF13S8E/B (VPCF13S8E/B, VPCF13S8E/B.CEU) : Teknik Özellikler : VAIO & Bilgi Teknolojileri : Sony
iyimidir ?
o kadar teknik bilgim yok malesef sadece kullanıcıyım :) incelicem dediğiniz markayı teşekkürler
teşekkürler :icon_tup:
güncel.... :)
laptop da toshiba'dan şaşılmaz ;)
Ya çok düşünme kenarında sabunluğu olan suya/sıvıya dayanıklı birşey al gitsin panpa
olmazsa streç film kaplarız öyle kullanırsın :D
Yarın güneş doğana kadar senin fikrin değişir :)
evet 15 dakkada bir değişiyo sende gelde msn e bi konuşalım :)
işlemciden çok ekran kartlarına bak :)
yeni nesil GT540,550 veya atinin 6000 serisinin ust versiyonları olsun
oyun oynama düşüncen varsa ileriye donuk olur :)
ati'ler çok ısınıyor ? valla ben oyun oynarken kafam rahat olsun dedim oyun bağımlısı değilim pek ama işte almışken iyi bişey olsun dedim , sony'i alıcam gibi gözüküyor hala bugün baya kişiye sordum asus ile kıyaslattırdım , asus diyen çıkmadı bende hala zorluyorum yarın bi kaç kişiye daha sorup akşamı alıcam artık
özellikle sony'nin ps3 e bağlanma özelliği çok cazip geldi bana :)
O sony icin ne kadar fiyat aldin?
3 gün süren ASUS ve SONY kararsızlığımdan sonra bugünde iyice konuştum herkesle ve aldım laptop'u tercihimi SONY'den yana kullandım :)
VPCF13S8E/B (VPCF13S8E/B, VPCF13S8E/B.CEU) : Teknik Özellikler : VAIO & Bilgi Teknolojileri : Sony
herkese teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazdığınız için
vatanda kampanya var hıc kacırma ya 1350lıralık vaioyu al yada 2000liralık f serısını al ikiside guzel makına guncel oyunları oynatır
edit: cihaz zaten alınmış hayırlı olsun en dogru seçim vaio almak