|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Az önce babamın telefonunu arayıp ankara mamak karakolundan x isminde bir şahıs aradı,hakkınızda suçlama var dedi.Dedi ama daha suçladıgı adamın adını bilmiyor,adınız soyadınız ne diye soruyor
.Amatör dolandırıcılar galiba.Numarası elimde mevcut savcılıga gitmeyi düşünüyorum.Bu tür şeyleri duyan yaşayan başka kimse var mı?Dikkat edilmesi için konuyu açtım.Umarım hata etmemişimdir.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Herkes üzerine düşen görevi, yani suçluyu ihbar etmeyi düşünürse anca bu olaylar azalabilir. O yüzden sizi tebrik ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
geçen yaz beni aramışlardı
sozdebu numara teror olaylarında iletişim için kullanılmış hahah dedim bi .. git ya
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
İşin komik yani çok amatörler,gerçekten bir suçlama olsa zaten adamın adını soyadını yerini yurdunu bilirsiniz,adınız ne diye soruyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Daha önce bizimde basımıza geldi, kesınlıkle suc duyurusunda bulunun.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 01'106 gtı
|
ver karakola ,savcıya gitsin anıl
__________________________________ Antalya Yapım Ekibi gtı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Nelerle başvurmamız lazım,avukat mükellefimize danıştık gerçi ama başına gelipte bu konuda hiç savcılıga giden oldu mu?Ögleden sonra savcılıktayız
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: E-90-320d
|
Buna benzer mesaj için ihbar maili attım cevap aynen bu şekilde sizede yardımcı olabilir.....
İYİ GÜNLER GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ E-MAİL İHBARI TAKİBİ ŞİKAYETE BAĞLI SUÇ OLDUĞUNDAN BAĞLI BULUNDUĞUNUZ EN YAKIN POLİS MERKEZİNE VEYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA BAŞ VURMALISINIZ. POLİ S VATANDAŞ EL ELE DAHA HUZURLU GÜNLERE |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Akpil....
|
beni çok aradılar sakın düşmeyin arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Teşekkür ederim,cuma bittikten sonra öncelik olarak baglı oldugumuz karakola gidecegim onlar bana neler yapacagımı ayrıntılı söylerler zaten.Başına gelenler bırakmasın bu işin peşini insanları enayi sanıyorlar galiba.Yaşlı amcaları teyzeleri bu yollarla sömürüyorlar.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
arkadaşlar aman dikkat edin böyle insanlara paranızı kaptırmayin . Para kolay kazanılmıyor.. Bu işleri yapanlar gece nasıl rahat uyuyor ona da anlam veremiyorum :s
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
haha aynı şey bana da olmuştu, ağır dalga geçtim kendisiyle. Bir de numarasını kaydettim ara sıra aradım işler nasıl diye adam delirdi, 3 gün sonra kapanmış numara çok açığa çıkmış galiba. Keşke arasa da gene eğlensem.
__________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106gti//hundai lpgpower//skodampi
|
kaşınmış kanka savcılığa vermen kanaatindeyim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Dün bir haber sitesinde gördüm.Adamın birini böyle kandırıp 65 bin TL'lik kontör yollatmışlar yaklaşık 180 numaraya..
Geçmiş olsun.Kendini akıllı zanneden sivri çok! Gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: JET
|
Bir arada müdürün karısı taciz edilmiş bu numaradan çok modaydıu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
sen polissen senin a..... diye kaptırıcan kapıya cevik kuvvet geliyorsa polistir he bişi olmuyosa ve numarayı savcılıga
savcı esra halleder BEHZAT Ç.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
şuan birisiyle irtibat kurmaya çalısıyorm arba için benden kapora istedi beklme için... ve başka tellerden aradık adam araba satıldımı sorusuna nereden arıyorsun yanıtıyla başlıyor... sonra istanbul ankara v.s. ise satmadm işte nasıl bekletirsin sorusunada kapora yatırın falan diyo 50 yatırıyım diyorm 100 yatır diyo ... çözemedim benimi keklicek.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:38 ::::

.Amatör dolandırıcılar galiba.Numarası elimde mevcut savcılıga gitmeyi düşünüyorum.Bu tür şeyleri duyan yaşayan başka kimse var mı?Dikkat edilmesi için konuyu açtım.Umarım hata etmemişimdir.