|
|
#1 | |||
![]() |
vodafone 3g kullanıyorum son 1 aydır ne sahibinden e giriyo nede youtube a navige de kapandı kaldık ortada varmı yardımcı olabilcek..
dipnot: 8 8 4 4 falan bu tip dnsleri kabul etmiyo 3g sıfırlıyo otomatik __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tam 3dk 52 saniye geçti ama hala bilen yok ???
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Benimde sorunum var.
Yurtiçi sitelerde sıkıntı yok ama facebook,streetfire falan bazen açmıyor bazen çok yavaş. Mesela facebookta bir video izlerken herhangi başka bir facebook linkine,foto olsun vs tıkladığımda açmıyor kesinlikle yükleyip duruyor açmıyor Streetfireda yükleniyor yarısına geliyor öyle kalıyor Napcaz __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
vodafone bu konuda destek vermiyorlarmı birşekilde bunu çozebiliyor olmaları lazım yasaklı olmayan sitelere girememe gibi birşey olmaması gerekiyor
video kısmı flash kaynaklı olabiliyor da eğer yavaşlık oluyorsa bağlantınla ilgili hatta portunla ilgili sorun olabilir telefonla hiç aramayıp bağlı bulunduğun telekom a gidip kontrol ettir
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aramadım hiç vodafon u da sahiibinden e giriyorum da misal ilan a tıklıyorum beyaz ekran kalıyo yasaklı falan değil yani bildiiğin kalıyo ekran
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
Host dosyasını orjinal yaptım,dns yi değiştim yemedi. Telekoma gitmeyede fırsatım olmaz hiç __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
müşteri hizmetlerini bi arayın kesin sorun vardır hepsi face video vs takılırken ben gt5 online kasıyorum sıkıntı olmuyor hatla ilgili bi sıkıntı olabilir veya geçici bir alt yapı sıkıntısı olabilir __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Bizdede 4pc 2telefon bağlı devamlı
telefondan girince sorun hiç face,streetfire de acaba pc den mi kaynaklı
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
benimki 3g den sanırım başka pc ye takıncada girmiyo :d
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
dns yaz
tcell vınnda seçeneklerden girip yazabiliyorsun vodafoneda da bağlantıları yönet kısmından yapıyordun sanırım 208.67.222.222 208.67.220.220 bunlarla sıkıntısız girersin __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |