|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: bazooka24
|
turbo eg civic için 9 oset bbs replica almıştım geniş taban lastık kullanacagım için ama saglamlıgı hiç aklıma gelmedi.yuksek güçler de problem yasarmıyım bilgisi olan varmı
[IMG]<script src='http://img846.imageshack.us/shareable/?i=084v.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>[/IMG]
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
en iyi cevabı yavuz abi (DraGGer) verecektir görürse
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
replicada orjinal gibi bir sağlamlık beklemek anlamsız bence. sağlam istiyorsanız orjinalden şaşmamak lazım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
Bukdr guclu bı aracta replıca bbs neden???
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: FN2
|
Bu janti kac kisi orjinal kullaniyoki
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
16 inc 9 ofset et 15 jant oneriniz varmı replicaları satıcam saglamlık yonunden içim rahat etmedi
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hafıfmı agırmı genısmı nasıl bı jant arıyrsun agır ofsetlımı arıyrsun hafıf ofsetlımı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FN2
|
Keskin de vardır kesin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
çok agır olmasın bide orjinal olsun
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
HİTKOSEİ 16İNÇ 9 OFSET ...4X1004X108.. SIFIR BAYİDEN... - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
bu jant hoş bence ama nasıldır bılmem __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
resimdeki arac ise eger camurluk çizgise tam tutmamıs gibi gördum sölim dedim belkide daha bitmemiştir
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
Janta ne olması bekliyorsunuz ortadan yarılımasınımı, adem benze aks ve saplamaları sağlamlaştır orda en zayıf halka bunlar özellikle saplamalar. Bende arabamı replika ile kullandım ve kullanmaya devam ediyorum daha bişey olmadı
Son Düzenleyen KSK-VTEC; 16-04-2011 21:52. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
aracıma 34 takım jant taktım 35 . takım bbs olsun dıe jantcıya gıttım jantı alıp gobegıne ve malzemesıne baktım takabılceım en kotu malzemelı jant oldugunu dusunurek takmadım. 9 inc genıslık 16 inc boyutlara gore oldukca hafıf ve oldukca dandık bır jant
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: yok
|
![]() Bakınız replika jantın kırıldığının kanıtı.. Birisi yukarda yazmışmı ortadan kırılırmı diye cevap; Evet kırılır.Bakın bence jant-lastik bir aracın en önemli parçalarındandır.Arabanıza bu kadar para harcıyorsunuz lastiğe-janta vereceğiniz paraya acımayın ve bence en kalitelisini alın.Sonra allah korusun böyle jantı kırarsınız ve sonucu kötü olabilir(inşallah olmazda) __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 16-04-2011 22:37. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
piyasadaki çoğu ofsetli jantlar replika daha doğrusu jantların %80 i artık replika ve mada in china siz off road ve ralli de yapmıyacaksınız , siz düz yolda basıcaksınız lastik yanağınızında çok ince değil , çok hızlı sert çukurlara girmezsseniz bi sıkıntı olacağını sanmıyorum orjınal bbs rs lerde çok sağlam bi jant değillerdir
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... Son Düzenleyen CGR328; 16-04-2011 22:42. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yok
|
buyrun sağlam jant Schmidt TH Line |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
herkes spoom kullanıyor. hiç kıran oldumu?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |