Verildiyse özür dilerim beyler ama facede görünce hemen paylaşayım dedim çok güzel birşey...
Von Türkçe Slow Müzik Sevenler gepostete Videos: Ve japonlar bunuda yaptı... | Facebook
Verildiyse özür dilerim beyler ama facede görünce hemen paylaşayım dedim çok güzel birşey...
Von Türkçe Slow Müzik Sevenler gepostete Videos: Ve japonlar bunuda yaptı... | Facebook
harbiden yuh beee japona bak sen![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Daha öncede paylaşılmıştı , ilginç gerçekten yolda giderken abartılıda güvenlik içn filan işe yarıyabilir
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bunu adrianalı şuh konuşan versiyonları türerse yarar yerine zararı olur millet birbirine girer![]()
1881 - 193∞
bu ara forum repost cenneti oldugerçek değil arkadaşlar, 3 boyutlu hologram yapılabilse bu noktaya gelene kadar girmiş olurdu hayatımza
![]()
uu beybiuhahuahuhau bunu kamyoncu tırcıların vs yanına verceksın ,nakliyat işleri hızlanır serefsızım uhahuahu adam yanında ıstedıgı karakterı oturtuyo bi düşündümde uuu
dusunsene huahuahua (tır soforu varsa aramızda kızmasın,üzgünüm sözüm meclisten dışarı
![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
çok iyi omuş. uzun yolda iki de sohbet ederse süper olur)
uyku durumlarında filan uyarması çok iyi olur.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
2 sene fln oldu bunu göreli ama hakkaten cok ilgnç bizim insanımız sırf yanımda karı var die gezinmek için bunu alır![]()
daha once ızlemıstım guzel bır olay ama ben zıpzıpın olayına katıyorum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
gerçeklik payı yüzde kaç![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)