|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar kuzenime ilk arabasını alıcaz
baş belası bi dogo su var çokta araba kullanan biri değil daha çok günlük arada sırada sağa sola gitmek için ve keyfi gezmek için kullanıcak standart 4kapı araçlardan da hoşlanmadığından ve yapısı gereği kopeğe çok uygun olduğundan C34 pluriel e karar kıldı bu araç hakkında genel bilgiye ihtiyacım var ozellikle kronik sorunları varmı bu tavanın sokulup takılabiliyor olması biraz içime kurt duşuruyor araç düz vites olucak genel olarak bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ilgilendiğimiz fiyat aralığı aşağı yukarı ilandaki araç gibi olucak Citroën C3 Pluriel 1.4i 2004 Model 17.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk teşekkurler şimdiden __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sitroenci yokmu ya
şu açılır tavanla ilgili bilgi sahibi olsam yeter bana
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ya Onur bu arabada köpekle nasıl rahat edicek bende onu tam olarak çözemedim
Sırf Tavanından dolayımı bakıyor? Suzuki Jimny Cabrio'da bakabilir öyleyse.2005 Suzuki Jimny JLX Cabrio 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Alfa 147
|
onur ,sana şu kadar diyim. Citroen servisinde yıllardan beri tanıdığım ustaların tek lafı ; Citroenin alınacak son arabası
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]() |
ya arka koltukları falan yatıp pickup gibi olması çok hoşuna gitmiş birazda farklı şeyleri sever standart birşey istemiyor neye gore bu şekilde yorum yaptılar acaba problem olarakmı yoksa tasarım kullanım 2. el hareketliliği olarakmı farklı alternatifler de bakıyoruz zaten tavsieyleere açığım
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
Valla bu arabaya o parayı vermek bana çöpe atmak gibi geliyor yanlış anlamayın ama lütfen
ikinci elde elinizde patlar aldığınız paralara satamazsınız gibi __________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Alfa 147
|
onu bildiğin gibi zaten iç mekandan gelen ses konusunda o kasa C3 leri biliyorsun. Bide o aracın her yeri geçme/alyen bağlantılı.. bir süre sonra araçtan gelen sesler kendini aşıyor ve bağlantı yerlerinde problemler oluyor. boşluk olmaya başlıyo her bağlantı noktasında. ve 2. el konusuna değinmiyorum hiç
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: bilimum Citroen
|
Onur arabayı gördüğün yerde koşarak kaç biz servise geldimi kapıları kapatıp yokuz diyoruz
![]() Şaka bi yana bazıları çok severek sorunsuz biniyorlar ama çoğunda ses-su alma-açılır tavan mekanizması bozulması gibi problem ler çıkıyor bizide çok uğraştırıyor açıkçası bide satmaya aylar önce karar verin istediğiniz paraya hayatta satamazsınız evlat olur bakmakla yükümlü olduklarınız diye sgk'ya eklersiniz
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
tahmin ettiğim gibi en buyuk sıkıntısı tavan satma kısmı neyse alır binerde
tavan uğraştırıcak belli o yüzden farklı araçlara yoneliym ben
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:39 ::::

bide satmaya aylar önce karar verin istediğiniz paraya hayatta satamazsınız evlat olur bakmakla yükümlü olduklarınız diye sgk'ya eklersiniz