|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
telefonumun modeli Nokia 5130c-2 xm.
alalı 1.5 yıl falan oldu müzik çalar dayken reset atma gibi sorunları oluyor bazen.versiyon yükseltmeyle halledilebileceği söyleniyor.aldığımdan beri versiyon aynı. V 06.65 bu işlemi kendim yapabilir miyim yoksa tek çözüm telefoncu mu.bi kaç kere internetten araştırdım denedim ama beceremedim bayağı bir karışık gözüküyor.bu işten anlayan yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim.Saygılar. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Pc suitede yapabilirsin sw updateyi kurarak ama o arizana cozum olmaya bilir kardesim bi dene derim bidr mmcde virus taramasi yapiver he garantisi yoksa yapma kapanirsa yazilimda kotu olur para gider yaptirmak icin belki yapilmaz oyuzden sakat
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bilgi için teşekkürler.
şimdi ben arıza çözülmesede sadece versiyonu yükseltmek istiyorum.öyle sık tekrarlayan ve fazla rahatsızlık eren bişey değil zaten alıştım.bi riski yoktur heralde versiyon yükseltmenin?.pc de nokia pc suite kurulu ama nasıl yapacağımı anlayacağım dilden açıklayabilirseniz sevinirim.garantisi var telefonun.virüs taraması falan düşünmüyorum gerekli birşeymiki.telefonun herkesde olan bir problemmiş bu reset olayı virüsten değildir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Cogundada var o arza virus varasada yapar pcde virus pro yokmu?
Pc suitede sw uptade simgesi var ona tikla o yonlendirir seni pcye kurmani sglar gerisi kolay zaten kurduktan sonra tlf pc bagla pc suite modunu seciceksin tabiki orda sana yuklenicek yazilim cikicak 9 kusur olmasi lazimdi en son |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
teşekkürler deniyorum dediklerinizi.bide o virüs pro dediğiniz tam olarak ne bilmiyorum ama yoktur heralde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
telefon yazılımını güncelleye tıklıyorum pc suite de acılan pencere bu mesajı veriyor..
Not Found The requested object does not exist on this server. The link you followed is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to let you have it. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Resim koablirmisin?
Bu devirde anti virussusz pcmi olur birde nokia sitesine gir ordan sw uptadeyi bul tel modelini gir dosyayi indir kurmayi dene
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
virüs pro derken onu kastettiğinizi anlamadım pardon var tabiiki nod 32.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ozaman yazilimdan once mmc karti bi tarattirirsin
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
tamam anladım taratıyorum.
edit:böyle bir seçenek yok nasıl taratıcam ![]() ![]() buda hatanın fotosu.diğer dediğinizi deniyorum şimdi.
__________________________________ Son Düzenleyen _FrKn_; 17-04-2011 13:27. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Soyle taratican kabloyu taktigida pc suite degil depolama seciceksin flash disk gibi taratican.sanirim suan serveri arizali nokianin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
ahahuh telefon kafayı yedi.nasıl taratacağımı anladım da.sitede nokia com da bataryanın altındaki ürün code ı yazın diye bi yer vardı.orayı yazmak için telefon pc ye bağlıyken bataryayı söktüm.şimdi açarken nokia yazısından sonra contact service yazıyo kırmızı olarak kapanıyor telefon açılmıyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Produc kodu istemiste tel servislik oldu
iyide niye olduki direk cikarttin diyemi yada gidiciydi ortaya cikti bi kac kere dene belki acilir acilmazsa gonder servise
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
al işte ya
nabcaz şimdi.bu konunun sonunun serviste biteceği belliydi.kadir abi çok saol görüşürüz ben servise gidiyorum
__________________________________ Son Düzenleyen _FrKn_; 17-04-2011 13:52. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bugun kapali
benim bi sucum yok seninki doktoru istiodu reset atmayla belki degisim olur sen direk teleserviceye ver
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Nokia iste boyle seyler yapabiliyor al apple kafan rahatlasin
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
yapma yaw niye kapalı ki neyse ben çıkim yinede biraz hava alim iyi gelir ![]() ne diye uğraşırsın telefonun güncellemesiyle 1.5 yıldır ilk defa servise gidecek telefon insanoğlu hakikaten nankör al sana versiyon
__________________________________ Son Düzenleyen _FrKn_; 17-04-2011 14:02. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
OlaCagi varmis
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
konunun hepsini okumadım ama nokıa cluba gidersen ücretsiz versiyon atıyorlar garanti süresinde 15 dk lık bi işlem
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |