|
|
#1 | |||
![]() |
Daha onceki araclarimda plakaya bir sekilde ufak tefek cezalar geldi, fakat bu prosedur kalkti diye biliyordum arkadaslar polis dur dedi, dedim geciktim duramam vardiya almam lazim ise gidiyorum, vardiyayi alip geleyim konusalim dedim, daha kotusunu yazarim plakana dedi, dedim etme eyleme bir gideyim konusalim burasi Istanbul nasil inanayim cezani yazarim dedi, plakaya ceza yazabilir mi?
Yazarsada itiraz edebilir miyiz arkadaslar ekip yoktu, polis tek kisiydi? Birseyde yapmadim uslu uslu gidiyordum beni gozune kestirmis birkac gun oncesinden hep o durdugu yerde duruyor.. Son Düzenleyen Time-R; 17-04-2011 14:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
aranıyor bile olabilirsin haha
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
genelde bizim araçlarımızdaki plaka sadece ceza yazılmaya yarıyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
plakaya ceza gelir ayrıca aranıyorsundur.. durmadığına göre polis bile şüphelenmişdir çalıntı araç diye. geçmiş olsun
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: civic
|
şuan burada yazdığına göre aransan bile bitmiştir o
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Son prosedure gore plakaya ceza yazilamiyor diye biliyorum arkadaslar?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
kanka neden muhatap oldunkı ? Vericektin gazı kovalasın en fazla plakana ceza gelırdı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
bende geçen gün kaçtım..hep kaçıyorumda bişey olmadı
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
muhtemelen aranıyorsundur. Bende durmamıştım ki genelde durmam. En son arabanın kaputuna yatıp dur kaçma diye bağırdığını biliyorum polisin. İşin garibi kırmızı ışıkta 3. sırada bekliyordum kaçma diye bağıdrığında. Esnaf gtüyle gülünce acıklama gereği duydu bu hep kacıyor diye
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]() |
Ama muhatap oldun mu adamla halil
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
muhattap olmadım tabi....ışıklardan çıktım çek sağ dedi çekmedim 2 den 1 e salladım kesicide topuk
bu güne kadar ne ceza geldi eve ne bişey
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ES7
|
bir defada benim başıma geldi yaklaşık 10 ay kadar önce falan. O dönem alkolden ahliyetimi kaptırmıştım ehliyet yoktu, arkadaşı feribota yetiştirmeye çalışıyordun ters yönde polise yakalandım. İndim arabadan ceza yazmanı bekleyecek vaktim yok plakama yaz ben gidiyorum dedim, tamam dedi bindim arabaya gittim.
Ondan sonra ne ceza geldi ne haber. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: jazz
|
plakaya yazılıyor ceza arkadaşlar bana geldi 1 ay evvel otobanda dur ihbarına uymama 3 adet 130 tl. den 390 tl.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Samet bidaha böyle bişey basına geldimi dur kesinlikle dur ha egsoz vardır paran yoktur kac kanka muahatap bıle olma kapa camı gazla gıtsın en fazla eve ceza gelır bişey olmaz sıkma canını..
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
bi dahada arkadaşa bakıp gelicem deme polise , direk kaç
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |||
![]() |
Onume atlamasaydi kacacaktim kanka zor durumda birakti beni iyiki ehliyet ruhsat vermedim alirdi suruklerdi beni pesinde |
|||
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Daha demin olay yerine gittim polisle gorusmek icin polis yaya calisiyordu ve ortada yok cevreden aldigim duyumlara gore 612 TL ceza yazmis, arac goruldugu yerde baglanacakmis, bunu nasil onleyebiliriz ne yapabiliriz arkadaslar?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
abi arabanın görülmemesi lazım demekki
itirazda edemessinki abi önce durmuşsun sonra gazlamışsın adam benle oyunmu oynuyor la bu deyip basmıştır ne gördüyse bence en iyisi cezayı erken öde en azından indirim olur belki hani arabada iki kişi olsan ufak bi tiyatro çevrilirdi ama tekmişsin geçmiş olsun |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|