kanka ehliyet numaranı tc kımlık numaranı pm at bana
ve plaka
Printable View
kanka ehliyet numaranı tc kımlık numaranı pm at bana
ve plaka
Bir keresinde ben arkadasin arabasiyla yakalandim geri geri kaciyordum cevirmeden arkamdada polis varmis durdurdu ehliyet ruhsati ver dedi dedim abi ehliyet yok sonra bastim gaza arkadasin dedigine gore 197 lira ceza gondermis arkadan bilmiyorum asli varmi..
malesef yazılabiliyor yazdılar ordan biliyorum :)
kanka gelmedı :S
actım msnı
belki 10 kere tapaladığımız oldu çevirmede daha tek bir ceza gelmedi. ama hiç bi zaman belli olmaz.
yani tamamen şans o kadar emniyete gittim ruhsat yeniledim geçen gün çevirmede durdum durmuşken cezalarım vardı bakarmısın dedim hiç ceza bulamadılar.
yani şans biraz. çevirmeyi yapan trafikse kitler. normal ekipse öyle bi uygulamaysa bas geç bişi olmuyor.
valla kesilmiyor artık dendikten sonra bana 2 tane kesmişler :) hatta 1 de arkadaşıma geldi
Kapına Bile Gelirler :D:D:D
Azıcık alakasız ama, arkadaşımın evine kağıt geldi. Tem otoyolunda emniyet şeridi ihlali diye. Aracı arkadaşım kullanıyor fakat ceza araç sahibine yani babasına geldi. Kağıt 3-5 gün önce geldi fakat gelen kağıdın tarihi martın 3 ü. Ne yapmak lazım buna? Birde babasının ehliyetine ceza puanı geldi.
Hani böyle olur olmadık şeylere off koptum çok güldüm sandalyeden düştüm felan diyorlar ya ben o tip şeylere hep tebessüm ederim sadece. Ama gözümde kaput üstünde bir polis sonra etrafa bu hep kaçıyo diyen bir polis manzarası geldi okurken. Resmen kahkaha attım dolu dolu. Allah'ta seni güldürsün. :D:D:D
walla bizim tecrübemizde şöle oldu arac caddede bağlandı otopark çıkışı muayne olucak yazılı bi evrak verdiler bi sürü uğraştık muayneden geçtik emliyete geçtik düşüş yaptırcaz memur demezmi sizin ödediğiniz ceza bile işlenmemiş kardeşim gel sana bi su ikram ediyim dedi :D ve bunun haricinde servisci bi abimiz var yaklaşık 20 tane ödenmemiş ceza makbuzu vardı arabayı sattı üstünde 2 sene geçti hala ses soluk yok ;)
SENİ bulurlar.
aranmıyorsan sıkıntı yoktur sadece plakana ceza yazılmıştır yanlış hatırlamıyorsamda fotoğraf ve imza olmadığı surece o cezalara itiraz edilebiliyor
bunla ilgil ornek kazanılmış davalar olduğundan çabuk sonuçlanıyordu forumda şimdi aradım bulamadımda cezalarla ilgili bi konu mevcuttu :)
Valla suan eve girdim adıma bırakılmış tebligat haber kağıdı var trafik denetlemeden hadi hayırlısı:)Bunun ne olduğunu dosya no dan falan öğrenebilirmiyiz acaba?