User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Lütfen okuyun.... !!!

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lnd_samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismim Samet YUMURTACI
    telefon numaram şu 0533 258 54 98
    ankaradan izmir geleli 4 ay oldu.
    bundan sanırım 6-7 ay önce Aynı olayı birebir aynısını hemde bende yaşadım...
    aynı bu şekilde oldu.
    emiş kısmı büyütülmüşmü büyütülmüş evet ama egsoz kısmı tornalanmış acılmış.
    ve telefon konuşmaları şu şekilde
    Arda bak kardeşim ben sıfır olarak k04-23 istiyorum (cupra turbosu istiyorum) defalarca söyledim bunu parasını gönderdim 1 hafta sonra turbo geldi ve araca rodaj yapmam gerekiyordu(1.5 ay sürdü toplama işlemi) neyse bu turbo konuşuldugu gibi değil ama takalım dedik ve aradım söyledim öyle taktım bak bu böyle böyle ben takıyorum ama senin yaptıgın ayıp diye.
    sonra aracın rodajı bitti yagını değiştirdim basınç actım 1.4 basıncı görünce turbo sizlere ömür.
    turbocu ümiti herkes bilir ankarada
    ona götürdük Ümitin söylediği bak kardeşim mil+paller filan hep çin malı yoksa orjinal k04 olsa hayatta dağılmaz zaten k04 değil bu söylüyeyim dedi.(turbonun kimde yapıldıgını bile bilmeden)ardayla konuştum izmire gelince telefonla turboma işçiliğime laf söyleyeninde şöyle yaparım böyle yaparım diyince nasıl bi zihniyette esnaf olduğunu anladım ve burnumun dibinde olmasına rağmen aramadım peşine düşmedim!
    bu saattten sonra elimden gelen birşey yok
    arac ankarada turboyu sökücem getiricem yine yok bu böyle şöyle diyecek geri gidecek takılacak ee araç 3 gün yatacak?ne gerek var?
    giden gitti ama kimin ne olduğunu öğrenmiş olduk.
    yine kendi aracım için 2 tane turbo siparişi verdim-iş düzgün olsaydı gözüm kapalı isterdimama bir dahamı tövbeee:]]]...
    kimseyi eleştirmiyorum suclamıyorum-esnaflık tarzı böyle çoğu kişinin maalesef....
    Sametim geçmiş olsun, valla benımde gördüğüm ilk değil daha önceki konuya yazıcaktım yazdım yazdım sildim. Şaşırmıyorum açıkçası. Kişiliğine bişey diyemem hevesli,yardımcı olmayı seven bir arkadaşımız ama çok anlamamama rağmen daha önce çok yakın bir arkadaşımın 1.6 turbo gtc sine blow off takmaya çalışmış başarısız olmuştuk.Arkadaşlardan sonra dükkana gittim baktım 4-5 tane boruyu kesip kelepçeyle tutturmayı deniyorlar.Yıllardır opel kullanıyorum zaten en ufak birşeyde sensör arıza verir basınç kaçırıcak belliki.Yaşı benden ufaktırda ardanın kardeşim yaşında.Araç başında muabbet ederken bu şekilde yapmayın bak kesin arıza ışığı yakar dediğimde hiç unutmam bu işi banamı öğretiyosunuz tarzında bir yaklaşımı olmuştu hiç yakıştıramadığım.Kaldıki taktılar teste çıkar çıkmazda motor arıza ışığı yandı ilk turbo devreye girdikten sonra ve araç kendini safe moda aldı.Ama arkadaş inat etti tekrar dükkana döndüler bir daha denediler sonuç aynı.Birde üstüne bu işlemden 6 aylık araç iki kere yetkili servise girdi tekrar normale dönsün diye yazılımı güncellediler arıza sildiler. Çok hoşlandığım bir durum değil ogün araç başında o yuzdende dememiştim ben söylemedimmi diye ama az çok bu işşi yapan bilir bunları bence bilmeside gerekir.

Tekrar diyorum yardım etmesini seven elindede bolca imkanı olan bir arkadaş çünkü bu iş aileden gelen birşey ve teknik bilgisi yaşına göre gayet iyi zmanla dahada iyi olucaktır.Ama sadece iş bilgi ile olmuyor piyasada tutunabilmek ve isim yapmak adına esnaflık ve sergilenen tutumda çok ama çok önemlidir. Umarım bu başlık vesile olur ve taraflar aralarında halledilir bazı sıkıntılar.Bir dahada yaşanmamasını umuyorum.

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kötü olmuş geçmiş olsun

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ege turbo arda yı cocuklugundan berı tanırım yanımızda büyümüştür arabaya olan ilgisini ticarete döküp bu işten gecımını saglamayı secti eger bır yanlısı varsa bilerek deıldir emın olun hatası varsa düzeltmk ıcın elınden geleni yapıcaktır ve eminim bundan 4 5 sene sonra izmirde güzel işlere imza atacaktır

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kral EGE TURBO nun daha öncede böyle konularını gördüm ben takdir edilecek bir esnaf degil demekki...
    34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
    28DH223 HONDA CIVIC EK HB
    28TR126HONDA CIVIC VTEC II
    28AS464HONDA CIVIC FB7

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birini tanımak istiyorsanız alışveriş yapın... (yada yapanların yorumuna başvurun

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun...
    Custom Electronic Projects

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ege turbo arda yı cocuklugundan berı tanırım yanımızda büyümüştür arabaya olan ilgisini ticarete döküp bu işten gecımını saglamayı secti eger bır yanlısı varsa bilerek deıldir emın olun hatası varsa düzeltmk ıcın elınden geleni yapıcaktır ve eminim bundan 4 5 sene sonra izmirde güzel işlere imza atacaktır
    Konudan okuduğum kadarıyla,

Burda bir bilgisizlik yok ki. Anlatılana göre bariz bir şekilde oynanmış k03, sıfır k04 diye kakalanmış. Olay bu şekilde ise buna bilgisizlik değil dolandırıcılık denir.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda gelsın bakalım durumu ızha edıcektır umarım bekleyım gorelım bence yargısız ınfaz yapmıyalım
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU işin yargısız infazı yok

K04 turbo yerine oynanmış K03 vermek ve bunu alan kişiye sölememek sahtekarlıktır

Ben dünyevi tarafını geçtim vicdanen nasıl rahat olabiliyor böle yapanlar onu anlamıyorum

Bildigin haram lokma

Allah ıslah etsin
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

K04 turbo yerine oynanmış K03 vermek ve bunu alan kişiye sölememek sahtekarlıktır

Ben dünyevi tarafını geçtim vicdanen nasıl rahat olabiliyor böle yapanlar onu anlamıyorum

Bildigin haram lokma

Allah ıslah etsin
    eğer durum buysa miniks abinin dediklerine bende aynen katılıyorum

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adam bunlari yapiyorsa nasil iyi esnaf olur? Esnaflik malinin arkasinda durmaktir, yanlis bilgilendirme yapmadan insanlari kandirmadan tuketicinin memnuniyeti ve menfaatlerini dusunen kisidir.. Burda esnaflik degil, " Cin olmadan adam carpma" mevzusu goruluyor.. Ben olsam hakkindan iyi gelirim.. Kimse parayi kolay kazanmiyor.. Ayip bee!
    US Performance

aligoldenstone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu turboyu taktıktan sonra ailevi sebebten aracı satılığa çıkarttım satılık ilanımda
    "AGU MOTOR K04 TURBO+++ VS" idi sonra turbo arıza yaptı allahtan.. durum açığa çıkınca ilanı değiştirdim iyiki aracım satılmamış çünkü ben aracı alan kişiye yalancı duruma düşecektim buna şükrediyorum...
    -----> NO S T O C K

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala tanıyan kişiler iyiydi fln die bahsediyor bu nasıl iyilik ? insanları kandırmak dolandırmak ne zamandan beri hoş görülmeye başladı daha öncede böyle konular vardı hoş değil bu

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bacak kadar cocukla ıs yapmamak lazım...
    konunun anafikri budur
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticaret kiminle yapılırsa yapılsın kendi şahsi kanaatim alınan mal her zaman bir bilene gösterilmeli eyer hakkında yeterli bilgi yoksa

k04 yerine k04 muadili diye yollandı die de gelebilir cwp yanlış turbonun yollanması evet çok yanlış ama kontrol etmemek güvenmek daha büyük yanlış
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

dmts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bildigin haram lokma

Allah ıslah etsin
    arkadaşın yorumuna katılıyorum; esnaflığa değil insanlığa yakışmaz. .ancak kendi ismini ve bir sonraki alışveriş yapıcak arkadaşların devamını sağlaması adına satan kişininde mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalıi, sonuçta bu işten bu kişi ekmek yiyor. .

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EGETurbo ardamıdır nedir tanımam etmem gelipte konuya kendini svunma cesaretinde bile bulunamamış. Şu dakkadan sonra kendisinide alışveriş yapılmaması gereken kişilere ekliyorum.

Ve burdanda uyarıyorum bu tür kişilerle kesinlikle alışveriş yapmayınız.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bacak kadar cocukla ıs yapmamak lazım...
    @2 sen nerelerdeydin özlenen beklenen kişiydin....

k03 turboyu k04 diye satmak sahtekarlıktır....öbür tarafta sorarlar sana....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık günah vAllahi. ne zorluklarla kazanıyor herkes parayı. parayı geçtim, ekmek yediği insanı enayi yerine koyuyorsun.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)