ismim Samet YUMURTACI
telefon numaram şu 0533 258 54 98
ankaradan izmir geleli 4 ay oldu.
bundan sanırım 6-7 ay önce
Aynı olayı birebir aynısını hemde bende yaşadım...
aynı bu şekilde oldu.
emiş kısmı büyütülmüşmü büyütülmüş evet ama egsoz kısmı tornalanmış acılmış.
ve telefon konuşmaları şu şekilde
Arda bak kardeşim ben sıfır olarak k04-23 istiyorum (cupra turbosu istiyorum) defalarca söyledim bunu parasını gönderdim 1 hafta sonra turbo geldi ve araca rodaj yapmam gerekiyordu(1.5 ay sürdü toplama işlemi) neyse bu turbo konuşuldugu gibi değil ama takalım dedik ve aradım söyledim öyle taktım bak bu böyle böyle ben takıyorum ama senin yaptıgın ayıp diye.
sonra aracın rodajı bitti yagını değiştirdim basınç actım 1.4 basıncı görünce turbo sizlere ömür.
turbocu ümiti herkes bilir ankarada
ona götürdük Ümitin söylediği bak kardeşim mil+paller filan hep çin malı yoksa orjinal k04 olsa hayatta dağılmaz zaten k04 değil bu söylüyeyim dedi.(turbonun kimde yapıldıgını bile bilmeden)ardayla konuştum izmire gelince telefonla turboma işçiliğime laf söyleyeninde şöyle yaparım böyle yaparım diyince nasıl bi zihniyette esnaf olduğunu anladım ve burnumun dibinde olmasına rağmen aramadım peşine düşmedim!
bu saattten sonra elimden gelen birşey yok
arac ankarada turboyu sökücem getiricem yine yok bu böyle şöyle diyecek geri gidecek takılacak ee araç 3 gün yatacak?ne gerek var?
giden gitti ama kimin ne olduğunu öğrenmiş olduk.
yine kendi aracım için 2 tane turbo siparişi verdim-iş düzgün olsaydı gözüm kapalı isterdim

ama bir dahamı tövbeee:]]]...
kimseyi eleştirmiyorum suclamıyorum-esnaflık tarzı böyle çoğu kişinin maalesef....