cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, evet dogrudur arkadaslar arac benım eskı aracımdır. Benım yurtdısı munasebetım sebebıyle satmak zorunda kalmıstım.Sonrasında yenıden corsa sport aldım cok sevdıgımden..
Bu arada arac bayııden cıkarken cevrılmıs yanı camı koltugu vs. herseyı bayııde yapılmıs.Ama koltukların desenı ondekıler ıle aynı.Gerı kalan sporta benzetme ıslemlerını ben yaptım.
Araca gelıcek olursak birincisi vergisi 150 lira değil 6 aylıgı 327 tl den ödemıstım en son bandrolu yanlıs hatırlamıyorsam suanda öylemı bılmıyorum bendeyken öyleydi.Aracın herseyını bızzat ben yaptım.Ben Konya'dan bir doktordan aldım aracı.Nokta boya yoktu ben sattıgımda bunu ısrarla söyleyebilirim.Bir nokta hatası,çiziği,eksiği vs. yoktu. Aracın uzerınde ekstradan gorunen ne varsa ben yapmıstım ama satmak zorunda kaldım dedıgım gibi.Su anda benım sattıgımdan dusuk bır rakama verıyor arkadas.17 ye van var derken baya ucuz soylemıssınız arkadaslar pıyasa cok acaıp yukseldı benım gozumde hala bu arac bu paraları edıcek bır arac cunku hatasız ve tertemız.
Şimdiki durumu hakkında ne bılıyorsun dersenız, ara ara bornovada goruyorum.Arkadaslarımda goruyorlar. ben sahsen hıc kirli görmedım.Alan arkadasın ılk arabasıydı , temız efendı ve cok duzgun bır arkadastır.Cok heveslıydı cok cok ıyı baktıgına eminim.Ama yınede aracı ıstersenız yetkılı servıse gösterin,ben arkadas alırken ısrar ıle yetkılı servıste ekspertıze sokmasını söylemıstım ki arkastakı ustalar bıle cok temız bulup hemen al kacırma demıslerdı aradıgınızdada söylersınız.
Son olarak araca gelıceksekte, ben duzenlı olarak bır depo ıle sehır ıcınde 925 km cıvarı gıdıyordum,cevremde 90 lık sport ıle o degerı yakalayan gormemıstım.Yanı gercekten ekonomıyse ekonomı adına cok guzeldir.Onun dısında 90lıkla cok denedık 0 dan kalkısta 3.cu vıtesın basına kadar yarım boy geride sonrasında 1bucuk boy kadar gerıde kalıp aynen devam edıyordu.Roll de tabı farklı yaklasık 1bucuk 2 boy acılıp sonra yıne sabıt devam edıyorduk bellı hızlara kadar ama gordugum kadarıyla zaten ekonomı ıcın alıyorsun.Aracın ustundekı jantı farı amortısoru yayları vs herseyı sport ıle aynı sadece ben ekstradan ap yay takmıstım ama gordugum kadarıyla onları sokmus cunku kafaası yerdeydı ben sattıgımda :) arac 2+2 dıye gecıyor olması lazım ben butun evrakları vs. vermıstım arac orjınal ıslı ama ruhsatta kamyonet gecer.Detaylıca uzun uzun yazdım eger arac bendekı kondısyonundaysa ben öle oldugunu sanıyorum kacırmayın.Hayırlısı olsun baska bır soru olursa seve seve cevaplarım.