|
|
#1 | |||
![]() |
Allah ın ızını ıle Kuzenıme salı gunu Samsun dan bı araç almaya gelecegız
Lınkte Arac hakkında bılgısı olan varmı acaba Samsun da nereye gosterebılırız? Yardımcı olabılecek Arkadasımız varmı bıze? Honda Civic 1.8 Type-S 2009 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
samsunda olsam size seve seve yardımcı olurdum. Başka ilde bana en güvenilir servis geliyor göstermek için
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
samsuna bi gittiğimde büyük bi honda bayi gormuştum orda bu kasa civic aşırı derecede fazla vardı
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 5.2 V8
|
serviste ekspertiz yaptırmak en sağlıklısı olur mertcan
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Zaten Ekspertız yaptıracagız
ama sımdı arac sahıbının dısında baska bır sey buyuk bır sey cıkarda bosu bosuna gıtmeyelım Samsunda yetkılı servıs var zaten orada yardımcı olacaklar hıc gıtmedıgım bır ıl oldugu ıcın tanıdık bırılerı varmı dıye sordum samsun da |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bende samsunluyum ama okul nedeniyle istanbuldayım. Samsunda olsam herşekilde yardımcı olurdum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ford Fusion 1.4 TDCİ
|
Samsun'luyum Samsun'da adam gibi Honda servisi Çim-Art yetkili servis var. Oraya gösterebilirsiniz. Aracı bir kaç kere görmüşlüğüm var fakat tanımıyorum. Samsuna gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yrn sabah ben samsun dayım
cım artı bılıyorum oraya goturecegız |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
samsuna gittinizmi?
ve atakum'a yakın olan birisi varmı arkadaşlar bi yardım rica edicekdm __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |