hay maşallah bende atıyorum fotosunu yaparsanız sevnırım
forza lip nası oluyo bilmiyorum ama genede deneyım dedim![]()
Uploaded with ImageShack.us
Emre sürekli birilerine gövde gösterisi yapıyorsunda, sen bu işleri bilmezken bizler yapıyorduk be ? Yapma öyle şeyler, yok daha iyisini yapabilen varsa yapsınlar falan, yaptık zamanında biz bir çok şey. Farkındaysan sadece yorum yapıyorum, yorumu bile kaldıramıyorsun eğer bu sektörde yorum yapılmasını kaldıramıyorsan bırakıcaksın uğraşamazsın veya gelişemezsin. Aşşağıya kendi yaptıklarımı koydum zamanında yapmış olduğum şeyler.
BenTuning on deviantART
CooLeqenD
Photoshop | Facebook
He bu arada hatırlatayım, sanalmodifiye yokken de ben vardım. Sadece sanalmodifiyem' e bağlı kalma. BDS vardı bilir misin sen? 9 Yıl oldu ben başlayalı kimseye gider yapmıyorum tartışmıyorum ama sana kötü yorum gelince hemen tartışmaya çekiyorsun, Yapma.
Eyvallah tesekkür ederim ugrastıgın ıcın .
Şu tarz bişidi zaten .
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1246280/detay/
Hayır anlamıyorsun bak, ben beni eskiler tanır yeniler örnek alır gibi bir cümleye getirmeye çalışmıyorum. Aksine seni bilinçlendiriyorum, yorumlara ters cevap verme ders çıkar onlardan kendin için hatalarını kendin göremezsin ama biz görürüz sende eyvallah düzeltirim diyip onları düzelticeksin. Yok daha iyisi varsa yapsın bizde görelim dersen o iş olmaz işte, ezer geçerler seni sende biliyorsun.
buyur abi
Uploaded with ImageShack.us
Bak buradada hatanı söyliyim, Sol Lastik kırıkken nasıl oluyorda sağ içeride oluyor ? Dikkatli ol birazcık, yaptığın işe önem ver biraz.
Orjinalini koyucaktımda, aldığım site göçmüş mü ne olmuş yalan olmuş yada durun size upluad ediyim ben en iyisi.
Edit: Tamamdır, yukarıya ekledim orjinalini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)