CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı
Bak sana söylediğim şeyi direk kopyala yapıştır yapıyorum hiç uğraşmıyorum.
Şimdilik bende bir yorum atayımda öyle patlama yapma ama dikkatli ol. Şimdi, brush' ın güzel olmuş eline sağlık. Mat tonlaman güzel onunda eline sağlık. Bu arabanın jantları zaten 19" yanlış hatırlamıyorsam. Sen bu arabayı hiç zahmet edip basmamışsın, jant' ı alıp direk haşırt diye takmışın. Öyle bir şekilde yapmışın ki bunu o jant olmuş 24" falan filan, sürekli aynı şeyleri yapıyorsun görüyorum seni, arabayı al bas jant tak ben çalışma yaptım öyle böyle oldu. TechTurkey' de görüyorum sürekli hep aynı, biraz geliştir kendini gelmişin burada millet' e patlıyorsunda yok öyle yok böyle, alışıcaksın yok bana bunu dediniz şunu dediniz vs vs biz sana iyi yorum yapmak gibi bir zorunluluğu yok burada milletin, Face' de paylaşırsn işi bilmeyenler ooo çok güzel olmuş diyebilir. Ama burdakiler YEMEZ güzel kardeşim. O tarz shopların anca Quick Works falan olur Hızlı Çalışmaların altnda paylaşabilirsin can sıkıntısı adı altında, emek olur ama emek denilen şey yaptığın şey' e göre nitelendirilir. Buda benden sana 9 Yıllık emeğin yorumu olsun. Öyle patlamıcaksın, alttan alıcaksın ve hatalarını görüp ters alıcaksın. Aşşağıya hatalarını yazıyorum, hadi kolay gelsin abicim başarılar.
Hataların;
Jantların çok büyük olmuş.
Arabayı basmamışsın.
Kaputun önünde ayırım çizgisini unutmuşun.
Gölgelendirmeleri biraz daha belli edebilirdin.