Çanakkaleden istanbul hareme geliyorum da gebzeye nasıl gitceğimi neyle gitceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusuz![]()
Çanakkaleden istanbul hareme geliyorum da gebzeye nasıl gitceğimi neyle gitceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusuz![]()
minibüs otobüs filan mevcut haremde orda sordunmu gösterirler. kafa rahat gidebilirsin...
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
iyi yolculuklar![]()
...
binmiş oldugunuz otobüs gebzeden geçiyorsa inebilirsiniz aslında ama harem tarafında planlarınız varsa başka
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Gebze hareme binerken dikkat et cebciler cok![]()
Hayırlısı be gülüm
Önerileriniz için teşekkürler.. harem otobüse biniyoruz o zaman..
gebzenin girişinde renaultun orda akrabalarım var oraya gelicem... tarif biraz karışık oldu ama![]()
Yanlız ben temde inmicem temin üstünde içmeler köprünün bayaha bir aşasında inicem merkeze girişte istikbal mi ne var onun da aşasında inicem ...
çanakkale'den geliyorsanız, esenler'de inip ordan gebze koop'a binin, biraz daha pahalı ama daha rahat gelirsiniz tem'den. gebze koop istediğiniz yerde indirir. gebze'deki renault faz diyorsanız e5 kenarında yeri. tem'den uzak yani ...
bi sn önceki mesajı dikkate almayın ltf.
kafamdaki gps'te hata oluştu, çanakkaleyi yanlış konumlandırdımgebze harem iyidir
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)