|
|
#1 | |||
![]() |
Iyi geceler arkadaslar.Durumu size kısaca anlatıcam ne yapmam gerekli hiç bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum
![]() Dün evime yoklama kaçağı olduğumu söyleyen bir kağıt geldi. 91 Haziran doğumluyum. 2010 Eylül ayında liseden mezun oldum ve açıköğretim dahil hiç bir okula kayıtlı değilim. Ama bu 2011 Mart ayında YGS sınavına girdim. Bu güne kadar evime askerlikle ilgili hiç bir kağıt gelmedi. Ne yapmam gerek bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Son Düzenleyen BerkayKamaci; 19-04-2011 00:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
askerlık subesıne gıt tecıl ettır herkese gelmiş o kagıttan
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
lise bittikten sonra yanılmıyorsam zaten minimum sebebsiz 1 yıl tecil hakkın var haliyle sıkıntı olmaz
sınav giriş belgenle askerlik şubesine gidip bi gozuk işlemlerini yapsınlar sorun olmaz diye düşünüyorum __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bobcuk hadi askere
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
diplomanı götür 3 sene daha tecil ederler kafana takma
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
google amcadan biraz araştırma yaptım ama yoklama kaçağı olunca tecil haklarını kaybediyorsun gibi kötü bir haber gördüm sanki
![]() ![]() Umarım öyledir yarın biraz daha araştırma yapıcam sagol. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
msn'dende anlattığım gibi sıkıntı yok..
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
banada gelmişti yoklama kaçağı kağıdı halbuki daha önce gidip muayane olup ve 3 yıl tecil ettirmeme rağmen geldi bu kağıt,sonra okuduğuma dair belge alıp askeriyeye götürdüm halloldu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
berkay ne zaman uğurluyoruz seni ...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
yahya ile beraber giderler
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
berkay yahya ile roll arkadaşı zaten ikisinide havalara atıp p .....larız göndeririz
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
lütfen konuyu kirletmeyelim çooook mühim bir mesele var ortada içimden yaylalar şarkısını söylemeye başladım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: yok
|
googlede yazana bakma... senin hertürlü tecil hakkın var sınava bile girmişsin senin en az 3 yıl tecil hakkın zaten doğmuş oldu ilk kez sınava girerek... üniyi kazandığındada zaten işlemlerini üniversite yürütmeye devam edecek... senin ilk yoklaman olacak hem üniversite sınavına giriş kağıdı al götür askerlik şubesine göster... kayıt yaparlar muayeneye yollarlar seni o kadar... sonra özgür olur sınavlarınla baş başa kalırsın
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
![]() ama yanlıs olmasın sınava bu yıl 2.kez girdim aynıdır dımı degısen bısey olmaz? |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
berkay sana bi saydırırım şimdi .. git askerlik şubesine 2013 aralık'a kadar tecilli olucaksın
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: yok
|
daha 80 ler var sırada
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4 İs
|
Aynı kagıt banada geldi bugün konu iyi olmuş teşekkürler =)
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |