|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: x sechs
|
şu an en güvenilir forex hangisi ?
daha önce tecrübesi olanlaradan bilgi alırsam sevinirim... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
beyler girmeyin o işlere,
kaşınmayın ,
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
canın yanmış zanırım blogum bir tanesinde hepsi dolandırıcı filan yazılmış
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
forex ne ya jöle mi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
vallaha sen geldin
şafak sayıyorum biliyon jölem senden
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ds3
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
ıslak, normal, sert ? ben ıslakdan yanayım
normal güzel değil, sertte hemen kuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
hadi yaaa
![]() aynen hacı ıslak ıslak iyi gider hassas ciltler için olanından lazım ![]() konuyuda mundar ettik dur bi pm atayım modlarada 10 puanım kaldı zaten yalan olmasın oda
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
dağılın beyler,
benim değilde canı yanan yakın bir tanıdığım var ![]() dolandırıcı falan değiller ama kazanma şansınız oldukça düşük __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kredi kuruluşu kredi notunu düşürebilir die, Amerikan piyasası sıçtı. Millet hemen bizim borsadan çekilio. Siz siz olun anlamıyorsanız para kazanamassınız, ama bilen kısa vadede para kaldırır.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
DEmo ile düşük rakamlarla oynayı reel de nekadar oynıyacaksan okadarlık demolarla oynayın
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Korsa STİ
|
şöyle ki olay: Forex sağlayıcısı platodata firmasıdır forex in bütün hizmetlerini o sağlar,aslın da bu firmanın net üzerin den yaptığı al sat para kazan olayı tamamen bu bilgi platformunu para sahiplerine kullanma alışkanlığı kazandırmaktır,ama bizler kısa yoldan para kazanmayı sevdiğimiz için bilemediğimiz bir platformda para kaybetmemiz kaçınılmaz oluyor,ben on yıl forex ten bilgi hizmeti aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım,yıllık ücreti fazla olduğu için iptal edip hedefonline nın euroline nını kullanmaya başladım ve çok memnunum sitemizden bu işleri düşünen arkadaşlara tavsiyem,bir yatırım danışmanına danışmadan kesinlikle girmeyin. zira başarılı olabilmek için şunlar gerekli.
1- türk borsası 2- walt street 3- parite 4- dünya ekonomileri 5- dünyadaki savaş politikaları özellikle (ABD savaş politikaları) 6- dolar euro 7- ve bunlarla ilgili kaşiflerin al,sat tavsiyeleri 8- vs vs vs bunlarala ilgili çok iyi bilgiye sahip değilseniz kesinlikle uzak durun. __________________________________ ıf ın doubt .flat out
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: tüplü
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
sadece dolar olarak düşünüyordum...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
en kralı altın zamanında zarar ediyorum die sattım şimdi 1.500 seviyelerine geldi
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kısacası haberler ile aran ii değilse (ki aslında haberlere kadar düştüyse haber iş işten geçmiştir) hiiiç borsaya girilmez. Birde borsa gerçekten önünde ekran açık izlenir. Öyle pc başı işin yoksa gene girme derim, sana hebri gelip satış yapana dek %10 kaybedersin.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
borsada garantiyi 1.69 dan yakalanlayanlardanım 21.000 küsürlere düştüğünde almıştım biraz anlarım borsadan
![]() dün bir dostum forex muh. yaptı ama internetde dolandırıcı olduklarını söylüyen çok ... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |