SoutHeRn FixeR Nickli Üyeden Alıntı
zamanında daha zevkliydi güzel günler geçirdik..eskiden fazla piyasa değildi bu iş simdi her baktığın merdivenin altında bir grup yatıyor çok yetenekli gençlerde çıkıyor.. 90lı yıllarda paladium,dolphin disco b-partyler @stew-çorlu style breakers 2004 e kadar istanbul,izmir,adana ,bursa neredeyse bütün battlelarda bulunduk ozamanlar adam gibi parada yoktu bu işte.. izmire battle partye gidebilmek için amcamın doğum günü hediyesi t10umu satmıştım:D sonrada kırıldı demiştim.. karagözlülüktü tamamen bizimkisi, kendi uğraşınla bişeyler yapıyordun simdi heryer kum gibi ajans her ajansta 20tane kayıtlı b-boy var. kendin gidip kaydını yaptırıyordun ücretini ödüyordun,otellerde gecelerde sahne arkalarında uyumalar senin saatin gelene kadar daha sonra bide ücret tahsili var tabi oyüzdende çok papaz olduğumuz oldu.. her lise şenliğinde her gençlik partisinde nerden para gelicekse gidiyorduk belediyeye yaptırmıstık biz kaydı ordan arıyorlardı bazen:D
grafitide güzel uğraştı amatör olarak çok iş yaptık gebzede istanbul darıca üçgeninde. üniverste okudum yaptığımız işler ve oluşturduğum portföy üniverste okumama büyük katlısı olmuştu.