|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 207 rc
|
arkadaslar eskı trafık cezalarını yeni af yasası kapsamında taksitlendirip ödesek taksitler bitmeden araç satışı yapılabilirmi acab bilgisi olan varmı
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TE 106 , GS 444, VTEC II :)
|
galiba olmuyor o şekilde tam bilmiyorum ama ben kredi kartıyla 5 taksit olarak ödemiştim...
__________________________________ ....Ortamda Yapılan Hatanın , Tenhada Telafisi Olmaz ....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
yapılandırma yaptım netden 6 taksit odemeleri vergi dairesine yapılıyormus dusunemedım satısa engel olacagını galiba mecbur tek odeme yapıcaz
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Muayeneye engel değil ama satışa engel olabilir, tek seferde ödeseniz bile gecikme zamları silinmiş olacağından yine karınız var.
Eskiden cezalar satışa engel değildi ama artık işi uyanmışlar. __________________________________ PRO STOCK GARAGE - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|