|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dci
|
arkadaşlar ,
eşim için ingilizce kursu araştırıyorum , tavsiye edebileceğiniz kurslar var mı? internette pekçoğu hakkında tonla şikayet de var tonla övgü de var... tecrübe edenlerden veya tanıdıklarından bilgisi olanlardan tavsiye bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: nissan
|
nlp english kesinlikle tavsiye ederim ben gittim kurs dört ay yogun ve cok başarılı gidin görüşün isime aldanmayın gideceğiniz kurslarda american culture,english time tecrubesi olan biri olarak kesinlikle nlp english...
NLEnglish - ngilizce Eitim*-*NLEnglish - ngilizce Eitim tamer dövücü diye bakın,hoca olarakta ufuk hocayı isteyin kursun en iyisidir... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Benimde fransızca kursu bulmam gerekiyo bilen varsa yardımcı olabilirmi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
TR;de kursla fln kisa surede ingilizce ogrenilecegine inanmiyorum..Buraya gelenlerin bile ogrenmesi cok uzun zaman suruyor..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
ben bilgeadama gidiyorum. kadıkoy şubesine. 1.5 ay falan oldu. oldukça memnunum. tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 01' ASTRA & 11' ASTRA
|
amerikan kültüre gidiyorum oldukça memnunum
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bilgeadam ve amerikan kültür bu konuda ağır toplar zaten
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
benim birkaç tanıdğım taximde wal street ıntute ye gidiyor cok iyi sekilde geliştirdiler ingilizcelerini tam taxim meydanında snaırım garanti bankası varmöıs altında cok memnunlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: espri
|
berlitz iyidir
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... Son Düzenleyen PROMINENT; 23-04-2011 16:16. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
amerikan kültür / beşiktaş şubesine başladık hayırlısıyla
şimdilik herşey güzel görünüyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hangi semt te oturuyorsunuz ? Bakırköy e yakınsa ben Bakırköy e Dilko ya gitmiştim Amerikaya gelmeden önce çok iyidi kurs tavsiye ederim
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
beşiktaşta oturuyorum bu kurs eve çok yakın
teşekkürler yine de |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
biraz geç kalmışım
hayırlısı olsun .ing yi sonradan öğrenmiş biri olarak bi tavsiyem olsun bari . En sevdiği en çok dinlediği yabancı şarkıları nette sözlerine baksın türkçeye çevirsn . Çevirdiği şarkıyı her dinlediğinde otomatikman tekrar oluyor hafızaya kazınıyor __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Peki ortalama ücretleri nedir? yani kur bazındamı ? __________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
soyguncu kur sistemi evet , hepsi zaten böyle para kazanıyor artık
haftasonu ctesi-pazar / 3 ay = 1 kur = 900 TL |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: --
|
Ben, GlobalEnglish diye internet üzerinden bir egitime, çalıştıgım kurum tarafından kayıt ettirildim. Açıkcası "nolcak len bundan" diyordum ama farkettim ki ciddi ciddi işe yarayan bi kurs.Özellikle iş ingilizcesi konusunda iyiler. Kursa gitmeye zamanı olmayan arkadaşların bi göz atmalarını tavsiye ederim. Speaking,listening ve reading konusunda baya yardımı oluyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |