|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
Önümüzdeki günlerde cuma veya cumartesi hem gezmeye ayrıcada bir araç bakmak için sivas merkeze gelicez inşallah,esasında sivasıda hiç bilmem uçakla geleceğimiz için havalimanından sonra ne tarafta uygun yollu bir otel veya temiz kalınabilecek pansiyonlar vardır,bakıcagımız aracın yeri ise merkes/esentepe mahallesi mevkii buralarda olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim gelmişken kısmet olursa onlarlada tanımış oluruz,şimdiden teşekkür ediyorum.
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
0541 58 58 106 Adım anıl.Bu numaram..Pazartesi günü kıl dönmesinden ameliyat oldugum için evimde yatıyorum.Ama sizinle ilgilenmeye çalışırım yüz yüze görüşüp faydalı olmak için elimden geleni yaparım.Ben olmasam bile arkadaşlarım var..Temiz ve uygun otel ayarlarız kaç kişi geleceksiniz?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Estafurullah lafı olmaz,ben şimdiden bizim çocuklara söyledim onlar en yakından ilgilenecek ,uygun fiyatlı temiz otelde ayarlarız bakacagınız aracın servis dışında sanayi ustalarına göstermek isterseniz onuda ayarlarım .Otel konusunda fiyat aralıgınıda bildirirsen iyi olur.1 Gece kalırsınız sanırım.Numaram 7/24 açık.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: stockkk si filtre bile yok :D
|
dostum sanayine kaportayı yüce oto kaportaya
motoruda as oto ya goster ben şu an sivasta değilim ama anılında dedigi gibi arkadaslar yardımcı olur |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
murat bizim içinde esaya bakın
eğer kendiniz için bakmıyorsanz
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
tesekkurler dostum saolasın kısmetse cuma 9 15 ucagıyla ataturk havalımanından bınıcez kısmetse
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
valla serkan nerde ne var biliyorsun he
bir honda için gidiyorum ama esay değil ama istersen onada bakarım numaramı pm atıyorum bana bilgilerini ulastırırsın
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
![]() siz sanrım kırmızı ek için gidiyorsunz çok hoşuma gitti ama bi türlü ayağm gitmedi... inş hayırlısı olur sizin için __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: civic
|
Kirli Ahmet'te köfte yemelisiniz gidince Anıl halleder
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() anıl ameliyat olmuş kalkıp yürümesi falan zor olur şimdi istirahat etmeli,varınca arıycam sagolsun arkadaslarını falan devreye sokmus numarasını verdi bize gıdınce bir alo diyeceğim kendılerıne __________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Konuyu yeni gördüm bende, elimizden gelen bişey olursa seve seve yardım ederiz .
Caner - 0554 944 19 45 7/24 ![]() Bir de hangi Honda'ya niyetlendiniz bi pm alıyım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Eco J
|
Onurhan ÇELEBİ - 532.382 68 00
Her konuda yardımcı olurum.. ![]() Bu arada araç hangisi, bir görsek de ön araştırma yapsak ? __________________________________ OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Ne misafirperver adamlarız yahu
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
bu sitenin dayanışma sistemine hasta oluyorum helal olsun
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
misafir perverliğinize şimdiden tesekkur edıyorum evet bu sitedeki dayanışma başka bir yerde yok gerçekten çok güzel __________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: stockkk si filtre bile yok :D
|
sivastayken buluşma yapmak için milleti mumla arardım
![]() şimdi herkes ortaya çıktı ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
tüm arkadaslarıma başta anıl ve arkadasına burdan çok tesekkur edıyorum her ne kadar yakından görüşemediysekte telden de olsa yardımcı olmaya calıstılar esasında zamanımız olmadıgı ıcın vede yolumuz uzun oldugu ıcın arkadaşlarımıza zaman ayıramadım kendilerinin misafir etmek ve yakından ilgilenmek ıcın ellerınden gelen yardımı yaptıklarını ve samimiyetlerini biliyordum,ama dediğim gibi zamanım olmadıgı ıcın onlarla görüşemedim eğerki olsaydı tabiki kalıp sizlerle tanışmak isterdim,ama yardım etmiş ve yakından ilgilenmiş olarak kabul ettiği mi soylemelıyım tekrardan çok teşekkür edip kendilerinide işleri olsun olmasın tekirdağa bekleyip misafir etmek isterim,saygılar..
not:bu arada serkan arkadasımın dedıgı honda si yede baktım kendısını benımle ırtıbat kurarsa sevınırım
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:45 ::::

eğer kendiniz için bakmıyorsanz
bir honda için gidiyorum ama esay değil ama istersen onada bakarım numaramı pm atıyorum bana bilgilerini ulastırırsın