Maddiyat iyiyse voyage belek. Cok memnun kaldik. Giden arkadaslarim tavsiye etmisti
Printable View
Maddiyat iyiyse voyage belek. Cok memnun kaldik. Giden arkadaslarim tavsiye etmisti
Hep diyorum Antalya vs yapacağına yunan yapın
Deniz, doğa, kalite, lezzet, Güleryüz, huzur, saygı...
Sonuna kadar katılıyorum yunan adaları yapın valla edindiğim dostlarla hala görüşüyoruz ya çok iyi insanlar gerçekten adalara güzelliğe diyecek yok
arkdslar 15 aguststa balayı dusunuyoruz yunan nasıl yaparız nerde kalırız bıraz yardımcı olurmusunuz yunanıstan dısında turkıyede otel onerısı olan kıbrıs nasıl
thassos en ideal seçim..
Yakın ve ulaşımı rahat, sınırdan sonra arabayla 1.5 saat
araba senin üzerineyse, araba prosedürü / ehliyet prosedürü de kolay
otel için booking yeterli, zaten otelde kalmıyorsun / kalmamalısın
bloğuma yazmıştım thassosu; aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
Thassos – Gezi Koşesi
Ben balayı için sueno beach infinity room aldım. Gidince görüşcez bakalım övüldüğü kadar mı
Bazıları sadece kahvaltı, bazılarında kahvaltı bile yok
Benim tavsiyem, kahvaltı olmayanları tercih etmen. Otelde kahvaltı olursa uzun uzun kahvaltı edersin, sallanırsın.. Beach'e gittiğinde de yer bulamazsın
Bunu engellemek için yol üzerinde ayaküstü poğaça vb alıp saat 10 gibi beachlerde olmak en güzeli. zaten sabah hafiften birşeyler yedikten sonra beachte gün boyu atıştırıyorsun az çok
Geçen sene ben 2 kişi, 7 gece için toplam 900 TL vermiştim kahvaltısız, temiz bir aparta
Belek otellerinden ne zevk alıyorsunuz hiç anlamıyorum.. Hani ucuzda değiller. Ona vereceğim parayla yabancı ülke görmeyi yeylerim..
Araç babanın üzerine ise;
- Babandan sana noterden vekaletname
- Yeşil sigorta ( acenteden telefonla halledersin )
- Kendini güvenceye almak için kaskonun yurtdışı teminatı ( acenteden telefonla halledersin )
Ehliyet konusu için ya yeni ehliyete başvur, 10-15 TL'ye işini hallet. Ya da yurtdışında araç kullanmak için özel bir belge var, 400 küsür TL'ye onu al
Ben o belge ile uğraşmadım, yeni ehliyetlere başvurdum hızlıca hallettim işimi. Yurtdışında geçerli olduğundan en mantıklı seçim
Ben burada kalmıştım. Konakladığın yerde sadece uyku ve duş gibi ihtiyaçları gidereceğin için burası da sana bu ihtiyaçları temiz bir şekilde sunuyor.
Daire Manolis Studios Thassos (Yunanistan Skala Kallirakhis) - Booking.com
Bu şekilde arama yaparsan bir çok alternatif seçenek mevcut.
Booking.com: Taşoz otelleri. Yerinizi hemen ayırtın!
Tavsiyem adanın kuzey - kuzey batı - batı - güney batı bölgeleri. İyi beachlerin yoğunluğu bu civarlarda
Bend agustos basında ya yunan adalarını gemi ile yada su
Likya Pavilion Hotel - Adult Only +, Kalkan, Turkey - Booking.com dusunuyorum daha karar veremedim bu otel hakkında bilgisi olan varmı
Bu yaz için yaptığım planı anlatayım, belki işinize yarar
Öncelikle minimum Türkiye trafiği çekmek için güneydeki yunan adalarını es geçtim.
2 sene evvel halkidikinin en batıdaki bacağına gitmiştim, çok memnun kalmıştım. Bu sefer orta bacağına gidiyorum. İstanbuldan 8 saatlik bir yol söz konusu. Trafik genelde TR tarafında olduğundan gece 2 - 3 gibi çıkıp sınıra kadar yoğunluk yaşamadan gitmeyi hedefliyorum. Sınırı geçince zaten yollar devamlı otoban, sıfır trafik
Orta bacak, özellikle manzara ve koylar konusunda çok başarılı imiş..
Dönüşte sınır sonrası trafikle karşılaşacağımdan 8 saatin 12 saat olması son derece olası.. Zira 2 sene evvel tam olarak böyle olmuştu. Bu sebeple hem bu kadar uzun süre araba kullanmamak hem de geçen sene gittiğim thassosun tadının damağımda kalması üzerine halkidiki dönüşünde thassosa uğrayıp 2 gece kalıyorum. Paradise ve Marble beach kesinlikle gideceğim efsane beachler.. Panagia'da oğlak yemeyi de es geçmeyeceğim.
9 günlük tatil planım bu şekilde. Minimum yorgunluk maksimum keyif niyetim var :)
balayı için hersey dahil otel tavsiyesi olan bodrum antalya belek vs vs acil lazım
Bütçe nedir @gökan?
Selamlar. Uzun süre Santorini hayalimiz vardı ancak istediğimiz otellerin fiyatı ve diğer masrafları göz önünde bulundurarak Santoriniye daha sonra gitme kararı verdik. Belek Vogue'un Lagoon Dublex Villalarını düşünüyorum giden kalan veya otel hakkında yorum yapacak var mıdır :)
eğer boğazınıza düşkün biri değilseniz side-voyage güzel.
Bende Nautical oteli tercih ettim. Faralya bölgesinde. Daha önce burada konaklayan oldu mu yorum yapabilir mi ?
NAUTICAL. BALAYI, ROMANTİZM, YOGA, KACIŞ.
edit:
Araştırmalardan sonra ETS Turdan satın aldığımız Belek Voyage tatilini iptal edip yerine Phuket'te The Shore Katathani Resort'da Sea View Pool Villa olarak 6 gün + 2 gün Singapur olacak şekilde, aynı ücrete herşey dahil bir tatil ayarladık :) tavsiye edilir.
10 Eylül tarihi itibariyle yurtdışı balayı öneriniz var mıdır? İlk etapta Maldivler düşündük, hotel olarak da Sun Island Resort & Spa. İkinci sırada Phuket, Singapur düşündük. Onun haricinde üçüncü tercih Cruiser gemisi fakat eksi yönleri nelerdir bilemiyorum. Tavsiyeler neler?
olmaz, olmaz :)
Otellerde zaten dünya mutfağı var. Phuketin merkezinde de İtalyan lokantası var :)
Hatta ömrümde yediğim en iyi pizzayı swiss otelin sokağının başındaki cafede yedim :)
aslında Singapur sıkıntı ama orada da avm'lerde KFC, Subway vs var..
Çinden tut Fas'a kadar bir dünya yer gezdim, en çok singapurda sıkıntı yaşadım. Bangkok bile daha iyiydi yemek konusunda
Maldivler iyidir, güzeldir ama yapacak bir şey yok.. Dalış belki..
Onun dışında sabah akşam aynı yer, aynı manzara. tamam süper manzara ama bak bak aynı şey
Bangkok-Singapur-Phuket turu daha hareketli, yapılacak daha çok sey var.. kaberesinden tut kaplan sevmeye kadar Dolu dolu bir tur olur. Tercih edersen sayarım yapılabilecekleri..
Onun haricinde ispanya - Barcelona ya da italya tavsiye ederim ama balayı gibi uzun bir tatilde Uzakdoğu daha cazip olur. long weekendlerle avrupayı daha sonra da gezebilirsin tek tek
Bangkok - Phuket - Singapur yapmıştım ben de balayı için, sanırım 6 ya da 7 geceydi
Singapur'dan başlamak gerekirse;
muhtemelen burada 1 gece kalacaksın, zaten çok fazla da görülecek bir şey yok. Olmazsa olmazı universal studios ve night safari.
Bangkok her ne kadar pis kokan bir şehir olsa da alışıyorsun
Seafood market mutlaka gidilmesi gerekilen bir restaurant. Turun gezdireceği tapınaklar inanılmaz.
Kanallarda geziye mutlaka katıl. masaj elbette bedava ( 8-10 dolar saati )
phuket ise cennet
beachlerde istediğin gibi gezebileceğin gibi James bond adası, phi phi adaları mutlaka görülmeli
maymun besleyebilir, fil safari yapabilir, kaplan sevebilirsin
ayrıca akşamları gideceğin kabareler de son derece iyi, büyüleyici
Bloğuma göz atarsan detaylı olarak yazmıştım 3 şehri, tekrar uzun uzadıya yazmayayım şimdi
özellikle sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum
Gezi Koşesi – Her Nereye Gitmek İstiyorsan, Gitmeden Once Buraya Uğra!
Güncel...
bal ayı için Yurt içinde ekim başında gideceğimiz şekilde önerebileceğiniz yer var mı ?
Eren abi ben o otelde 15 gün kaldım ama daha çok kafa dinlemelik otantik mi diyorlar ne diyorlar o tarz çok büyük hotel tarzı değil daha sıcak samimi bir şey bakınıyorum.
Sungate - adameve -susesi vs hepsinde defalarca konakladım. Ama bir yerden bir yere gitmek yürüyerek zaman alıyordu :)
Balayı diyorsun, günlüğü 75€ veril Pavillion da kalırsın artık :D
Geyik bir yana, butik bakınıyorsan Seferihisar tarafına göz atabilirsin. Güneyde dediğin tarz otel zor. Hatta Seferihisar'a bağlı Sığacık tavsiye ederim. Sakin küçük bir yer. Denizi buz gibi, bilgin olsun