+560 , geçen sene gitmiştim , balayım gibiydi :D , havuz biraz ufak , demize de utrlden çıkıp bi bia geçip girebiliyosun ama onun harici herşey mükemmel.
Printable View
Fiyatlarına bakmadım daha ama,
Güral Premier Tekirova
Voyage Belek
Rixos Premium Belek
Amara Dolce Vita
Maxx Royal vs bircok iyi secenek var ;)
Zaten cogu iyi otelin balayı paketleri birbirine yakın. Sampanya veya sarap, meyve sepeti, 1 gece alacarte restoranda yemek, 1 sabah odaya kahvaltı, özel renklerde bornoz terlik vs.
bak yaaa nasılda pazarlıyo :D
ahmet harbiden davinci gelse çözemez o şifreyi :hehe:
Hilton Dalaman istersen bağlarız fiyatı Başkan aklında olsun :)
Hilton'u bırakınca orayı unuttum. 2009'da gittim çok güzeldi ki ozaman açılışı yapılmamıştı şimdi uçmuştur incele derim :)
Tünay kesinlikle yurtdışına gidin. Biz Paris yapmıştık çok güzeldi. Paris dışında Barcelona yı tavsiye edebilirim. Eşinin tarih merakı varsa ispanyanın güney kısmına toledo fln gidebilirsiniz.
İtalya turuda fena olmayabilir. Roma, Venedik fln. Ben tr deki otele vereceğim parayı saçma bulurum. Gidin farkı yerleri gezin bence...
Olum balayında tehlikeli sulara girme derim... Adam gibi çık yurtdışına TR deki otellerde kalınca insan niye evlendiğinis sorguluyor :D Yurtdışında hiç değilse insanların sıradan yaşadıkları bir güne sen turist gibi giriceksin... Ordada için gider o ayrıda :)
Adam & eva güzel oteldir tavsiye ederim . 3 yıl boyunca hep gittim denetim vesilesiyle ... Ama dediğim gibi balayında gidilmez oraya :D
delphin deluxe resort.
yok böyle bi otel...
Bende Ekim ayı için yurtdışı; balayı fikirlerinizi alabilirim arkadaşlar :)
mardan palace olabilir..gazetede okumuştum oda fiyatlarının 1000 dolardan 300 dolara çekilmesinden bahsediliyordu..bir arayıp konuşabilirsiniz :)
Tünay Güral Premier Tekirova netten bi bak bakalım hosuna gidecekmi? 2010 tesis cok yeni ben cok begendim.
01 Agustos giris 07 Agustos cıkıs 6 gece ultra hersey dahil deluxe oda gecelik kisi bası 340 liradan 4080 lira yapıyor.
Erken rezervasyon indirimi var, worldcard varsa 12 taksitli %20 indirimle, 3264 liraya geliyor.
Yine worldcard ile tek cekim veya 6 taksitli olursa %25 indirim var, 3060 lira ;)
Baska otel düsünürsen de cıkarırım fiyatlarını, su an satısa baslamadım ama yardımcı olurum burdan her konuda.
Buraya da bak, otel secmende faydası olur :)
Otel Puan | İyiyi de, kötüyü de yazdım; tercihi size bıraktım
tünay unutulmaz bi tatil istiyorsan tek geçerim
Hillside Beach Club
Oteller hakkında en iyi yorumları alabileceğin dünyaca ünlü bir web siteside burası.
Oteller, tatiller ve gezilecek yerler hakkında gezginlerden gelen yorumlar - TripAdvisor
Biz buradan bizimle sorun problem yaşayan müşterileri takip ederdik Hiltonda.
İngilizce olan Reviews of Hotels, Flights and Vacation Rentals - TripAdvisor burayada mutlaka bak ve review leri mutlaka oku çok önemli bilgiler paylaşıyor daha önce konaklayanlar.
Ela resort var harika bir yer tavsiye edilir.
ben 4 yıl önce balayı için gitmiştim tavsiye ederim
Lyra Resort Hotel
Topkapı Palace - Lykia World - Madran (fiyatları düşürdüler)
bende bunu öneririm.
sabrinashaus ile arasında çok kaldım bunun.
yada :::..Club Resort Select Maris...:::
adama rusların bol olduğu yerleri önermeyin ben gittim başımı duvarlara vurdum :D naptım ben diye :D
adam eve ezer...
sun island maldives
tavsiye ederim .
Kıbrıs Jasmine court, eşimle balayına gitmiştik ve gerçekten çok memnun kaldık.
yerli otellerden amara dolce vita yı oneririm bayramda kaldım iyi bir otel..
Voyage - sorgun. Oteln cocuklu aile ve +18 diye 2 ye bölmüşler. Havuzu yemekhanesi plaji ve iskeleyi bile ayirmislar. Gecen sene eylülde gitmiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Hizmet - yemekler - tesis - animasyonlar mükemmel...
Ahahaha Low :D
ben balayı için topkapı palace'dan yer ayırttım kısmetse eylül ayında gideceğim.. giden var mı daha önce?
Ben 2005te balayinda gitmistim Hillside Fethiyeye cok memnun kaldim tavsiye ederim
tam karşısında Şato var orada kaldık ailecek süper hizmet huzur verici ortam ve eğlence sınırsız...
Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux
2.Tavsiye:
CORINTHIA CLUB HOTEL
ANTALYA KEMER/TEKİROVA *****
CORINTHIA TEKIROVA
Sorgun eski bir tesis zaten, pek kıyaslanmaz Dolce Vita ile. Sakinligi dısında balayı icin tavsiye etmem her ne kadar güzel bir tesis olsa da.
Dolce Vitanın ayarında Maxx Royal geliyor, mayısta acılacak :)
dolce vita nın muduru zaten maxx a gecmis organizasyon seması bos idi sordum maxx a gecti dediler tee bayramda .
bu arada maxx ın fiyatları dehset maldiv konseptine baktım martta maldivlere gitmistim ondan bile pahalıya geldi o kadar yani :)
maxx ın tum pomplalarınıda biz verdik meytek saolsun bakım makım ayagına ucuz fiyat kaparmıyız :)
mardan ın durumu nedir bilen varmı kısın sanırım kapalı idi orasıda aslında işlese saglıklı mukemmel bir tesis ..