Biliyorum burayı. Tek geçerim diyerlerinden
Printable View
Biz geçen yaz kız arkadaşımla Voyage Bodrum'a gittik.
Çocuk alınmaması, Bodrum merkezine 5dk sürede teknelerle gidilmesi, her akşam farklı konseptte eğlenceleri, yemesi içmesiyle mükemmeldi.
Tesis sadece biraz eski ama yeri, denizi ve imkanlarıyla bu açığı kapatıyor.
Bu yaz yine Voyage otellerinden birine gideceğim. ETS Turda çalışırken 200den fazla 5 yıldızlı otel gezdim, tabiki çok daha iyileri var ama yeme içmede Voyage üstüne yok diyorum.
Rixos-Tekirova yı öneririm, Amara yı ben hiç beğenmemiştim tercih meselesi tabi
öncelikle hayırlı olsun allah mutlu mesut etsin..
angels peninsula kesinlikle tavsiye ederim. huzur ve keyif bir arada:):)
ANGEL'S PENINSULA
öncelikle k.bakmayın konu hortlattığım için :D ama ***** bizim de başımıza geldi bu iş :D ekimde balayına gidicem yer mekan önerileri bekliorum :D
bende bu konuyu arıyordum :)
didim fethiye marmaris önerilerinizi bekliyorum :))
güncel çekelim yok mu otel tavsiyesinde buluncak olan :)
bikaç gündür hilton dalamandayım, balayı için burayı tercih ettik..
çocuk terörü var burda.. heryer çocuk vıcır vıcır..
romantizm yaşanmıyor anlıcağınız..
Denizi iyi değil, orta havuz gırtlak çocuk, kenar havuzlar süs gibi kimse girmiyor..
Yemekler ve saatleri çok iyi, gece 1 de bile açık büfe devam..
Sizi balayı için iyi karşılıyorlar, Odayı süsleyip püslüyorlar, içki pasta meyve tabağı ikram ediliyor, otelin paralı hizmetlerini birer defa ücretsiz kullanma hakkı tanıyorlar.. Havuz bası cafe de ne isterseniz(nargileye kadr) var ve ücretsiz..
http://g1207.hizliresim.com/z/6/9dp33.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/6/9dp6c.jpg
Etkinlikler biraz sönük, DJ dandik, konserler ve animasyonlar banal ve silik..Zaten katılmıyorsunuz cocuklardan oturu..
Rixos Bodrum ya Cornelia Diamond Resorts çok güzel ve Türk müşterilere diğer otellerin tersine tam bi saygı ilgi ve hoşgörü var tavsiye ederim . Ayrıca balayı çiftleri için çok ayrcalıklı jestleri var her iki otelinde
la K 2 yengeyi nereye götürüyosun :D ? geçen sene açmışsın konuyu :)
Commodore Elite suites & spa
Otel cift oteliymis.cocuklu aileleri sokmuyolarmis 18 yasindan kucukleride sokmuyorlarmis
Baya bi arastirmistim.romantik bi tatil yasamak isteyen ciftlere ozel otel diyolar :)
evet güzel yerler geliyo :D abi maxx royal nasıldı ?
ADAM & EVE den şaşma derim
ya oralar çok güzel de ben sakin bi yer istiyorum değişik bi yer huzur ön planda olsun :)
antalya belekte askerlık yaptım jandarma olarak :)
gıtmedıgım otel çeşidi kalmadı orda. '' adem eve'' cok farklı gelmıstı bana ve balayımiçin orayı ayarladım eylül de.
şiddetle tavsıye edebılecegım bıyer. gercı sızden veto yemıs ama baska bı arayısta olan arakdasa yardımımız olur belki :)
kıbrıs Rocks hotel.
adam eve çok şıkır şıkır geliyo bana :) huzur istiyorum biraz kuş sesleri falan :D
hazır konu açılmış antalya tarafında 2 erkek gidilip turistin bol olduğu eğlenilecek otel tavsiye ? :)
Huzur isteyene bire bir.. Kalem adası Oliviera Resort.. Benim balayı otelim..
http://www.olivieraresort.com/tr/index.html
2 erkek alan otellerde çoğunluka 850 tane daha erkek oluyo :D
:D
http://imgv2-2.scribdassets.com/img/...8c8/1335265249
evlenip balayına gideceğinize, bekar kalıp alayına gidin. :)
Balayı için Adam Eve tavsşye ediyonuz ya :D orası çılgın partilerin olduğu uçuk bir yer, adamın gözü başkasına bi kayar orada facia yaşanır.
Bence en güzeli Maxx Royal yada Mardan Palace.
Adam & Eve Hotels, Belek - Antalya / Türkiye
Melek kanatlı kızların servis yaptığı, hergün her saat farklı amaçlı partilerin düzenlendiği son derece romantik bir tatil olabilir sizin için. Otelin varoluş sebebi zaten balayı çiftleri, yeni evli çiftlerdir.
D Hotel Maris.
Balayı için gittim.
Tek kelime: Kusursuz!
hort hort hort :D
mayıs ayı sonu balayına gidicem. bütün yorumları okudum adam eve gerçekten güzel bir hotel ama balayı biraz tehlikeli oluyomrmuş orda :) benim kafama takılan iki hotel var şuanda
1-susesi luxury
2-rixos premiun
bu iki hotele giden yorum yapabilecek kimseler varmıdır? yada başka hotel tavsiyesinde bulunacaklar ?? :)
Marmaris D-Marine Hotel. Kesinlikle on numara... Zaten arkasında Doğuş var...
mart 17-18 gibi balayı için kararsız kalıp, uludağmı yapsak antalyamı v.s. diye düşüncelere daldık... o tarih için önerisi olan varmı X bölge iyidir v.s. diye :)
bence antalyadaki aşırı pahalı oteller yerine, yurt dışı turlarına bakın.
Kundu'daki otellere bakın ama Belek'te 'XanadU' otelini de tavsiye ederim...
Eve neden tehlikeli la bileyimde patlamıyak :D Bizim hatun Eve de yapalım balayını en azından kalalım birkaç gece diyip duruyor :D
Adam Eve hotel i öneririm size :) yada Mardan Palace