bu hafta bellı olur kanka ne olacagı..hakkımızda hayırlısı dıyelım :)
Printable View
ya o bu değilde
facebook ta sarı bir m3 videosu dönüyor 5-10kere izledim sanırım güzel yanlıyor dayı:D
nasılsın hako yavrum varmı kaşıntı:D
elemanda s2k vardı sattı m3 aldı güzel yanlıyor
O değilde hangi dilde konuşuyolar?
İranlılar muhtemelen isimlerden öyle anladım, Farsça konuşuyorlar sanırım :) (Pek emin değilim yani :D )
dıl dın ırk ayrımı yakısıyomu sıze,adam yanlıyo, papua yeni gineli olsa bile yanlıyan adama saygım var .. :D :D
Ayrım yok valla, adam arabanın hakkını vermiş :D
sağlam yanlamış bu araç eski jul plaka olan değil mi ?
c6 arıyosanız satabilirim 2009 siyah 9000 km de hatasız
bence meheme3 iyidir :)
kaan abiden gördüm videoyu güvenli modda ses çıkmıyo ama adam veriyo yanı abi sendende bekliyorum
Bu m3 gecen hafta florya isiklarda yanimdan yan gecince saygi duydum aklim cikmisti m3 un kaputunu sag kapimda gorunce arkadasin duz gittigini hic gormedim zaten:) hakkini cok saglam veriyor
:Deli::Deli::Deli: hakan alsana su siyah corvette yi :D
Kanka konu 12 sayfa oldu ve araba sahipleri fiyatlarında uçmuş durumda e46 kasa m3 bu paralar yazık günah daha yeni bir araç bak bence hiç başka araç yokmu aklında.
BMW M Serisi M3 2001 Model 62.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
bende bu aracı düşünüyorum. adamı aradım sadece sağ ön çamurkluk boyanmış onun dışında kesinlikle boyası yok diyo. onun dışında arabada hiç bi sorun hiç bi masraf yok diyo arabayı istediğin servise baktırabilirsin masfarf çıkarsa ben sana orda fiyattan düşerim dedi. kafama takılan sadece 150000 km olması hiç motor yapılmamış aldığım zaman motorun problem çıkarmasından korkuyorum sizce ortalama ömrü kaç km dir?ve motor bitince ortalama kaç paraya yenilenir?
:D kanka sarı var bıtane onu kovalıyorum ama fıyatta anlasamıyoruz :D
yaa bende anlamadımkı kanka adam ıkı kere pert olmus arabaya 70 bın ıstıyo..nasıl dıye soruyorum ee laguna seca blue dıyo..kafayı yiyecem..valla en fazla 15 gun daha ararım baktım bulamadım,baska bı makınaya yönelicem..aklımda hiçbısey yok valla suan..önerin nedir??
C6:p 10 krkter 8 silindr :D
bugün o mavi beyaz cabrioyu sahilde gördüm ışıklarda duruyordu üstü açıktı keyif yapıyolardı fazla inceleyemedim ama pek gazlayan yanlayan birisi değil sanırım sahibi o U dönüü ve sonrasında gidişi oldukça sakindi
ya hakan 10 yasında arabaya vercen 70 80 bın paranmı cok aklınmı yok yemısım m3 u gıt sıfır araba al bak keyfıne gazlayan adamda degılsın
yaa dusununce mantıksız gelıyo bu rakamlar..benım aradıgım sorunsuz sıkıntısız bı araba yası onemlı degıl aslında benım için..ama yavas yavas sogumaya basladım bu arayıstan..aklımda suan hıcbısey yok,bı e93 kasa cabrıo 3.20 dıesel var okadar.. oda cok hantal..düşündürüyo..
Maserati Spyder GT 2003 Model 47.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk kanka bu müşteri aracı ben geçen sene 45 bin euro verdim vermediler istersen buna bir bak 2400 euro servis masrafı var. farklı bir araç sunayım dedim sana madem çok gidesin yok tarz olsun diyorsun.
kanka bunun servıs delı gıydırıyo yaa :D urkuyorum hani :D
corvetteden ınınce pek eglencelı gelmez dıye dusunuyorum kardesım..bıde burda beledıye dagıtmıs gıbı fazla var o cıhazdan :)
hiç olmassa bıldıgımız tanıdıgım be araba abı :)
Abartmayalım yeni çıkanların 80 e düşmesi için sene 2020 olması lazım.S 2000 lerin temizine 65 70 hatta daha fazla isteyenler var.Ki hak verirsenizki çok güzel bir araba olmasına rağmen donanım fakiri bir araç ayrıca honda - bmw ilişkisi...
Yeni kasanın 80 bin oldugu dönemde 46 30,000 36 10,000 e30un 5,000 olması lazım...hadi e30 çok kıymetli çıkaralım onu aradan daha çok zaman bunların olabilmesi için.e46 m de piyasada çok olan bir araba değil caddede corvette bile daha fazla..Model km ilişkisine takılıyorsunuz fakat Bmw m serisi her zaman çok özel bir seridir e30 m3 45.000eurolara etiket yiyorken temiz 46 lara bu paralar istenmesi bence normal.Dediğim gibi bir nevi az olan yada değerli olan arabalara bu paralar istenmesi bu ülkede malesefki normal bende s2000 i çok sewıorum ama adamlar o paraları istıyorlar.Mantık vteclere 22 30 arası istenmesi ile aynı..Vtecler s2000 ler bu paraları isterken birşey olmuyorda temiz M sahipleri isteyince neden çok para değmez oluyor.
Yanlış anlaşılma olmasın E46 M3'ün son çıkanlarından bahsediyorum :) kaç senesinde bitti bilmiyorum, kız gibi tertemiz ilk yada 2. sahibinden 2001 füme içi taba hardtop'lu olsa bende hiç düşünmem de eski çok sahip değiştirmemiş m3 bulmak zor o durumda bu fiyatlar fazla.
S2000 konusuna girmeyelim olay çıkar üstü açılıyor diye her üstü açık araba ile karşılaştırma yapacak değiliz :icon_tup: en son sıfır 83Tl gibi rakamdı galiba.
Birde şunu ekliyim araya galeri girince heleki araba 1den fazla galeri gezdiyse o işin tadı kaçıyor.
Üstü açık diye kıyaslama yapmadım 2 side spor otomabil ikisindede çok yok ikiside farklı markanın el üstünde tuttuğu bnm gözümde özel üretim olan araç diye s2000dedim.M3 ün fiyatlarına bakarken coupe cabrio olarak genelde bakılmaz onuda açıklıyım cabriosu ses yapar bakımı zordur ağırdır fazla yakar bu - leri + ile orantılıyıncada arada fiyat farkı bir nebze kalmaz hee bende cabrio istiyordum bulamadım o ayrı tamamen tercih meselesi..Bende 3 ay m3 aradım ama yılmadım çünkü cebimdeki para ile alabilceğim başka bir araba yoktu corvette6 ya çıkamadım c5 e düşmek istemedim...S2000 ciddi boş geldi ondan tek kovaladığım araba m3 tü.Aradım buldum benim sadece takıldığım nokta 80,000 çok filan dediğiniz için yazdım örneklendirmemein tek sebebide daha kolay anlaşılır olmak.Yoksa m3 sahipleri gibi s2000 sahipleride istedikleri fiyatı çekmekte özgürler..Ama bir arkadaşımızında dediği gibi 3.30 lara bu paralar isteniyorken m3 lerin bu parasına isyan etmek haksızlık olur arada 2 tane 3.30 var neredeyse..
En kısa sürede uzun süreli kullanmanızı tavsiye eder piyasadaki araçlarla kıyaslayıp ondan sonra fiyat ilişkisini değerlendirmenizi isterim.Donanım gidiş,fren iç kalite,vs vs...
Saygılar
Rıdvan :)