sanırım haklısınız..laguan seca altın olmus haberımız yok..ama yaralarını görmezden gelip astronomık fıyatlar ıstıyolar.. anlamıyorum valla..
Printable View
Carbon black bak knka 3 renk daha ne istiyosun :)
kanka sıyah yaa oda :S hanı ne bılıym ya ımola olacaksa olsun yada laguna seca..ıkısınden bırını ıstıyom..türkiyenın en temız e46 m3'unu gordunmu bu arada :D
BMW M Serisi M3 2004 Model 65.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Guzelmiste bu parayi veren ya kolwksiyoncudur ya rahatsiz.knka siyah diosunda bnmki bariz lacivert ya bnmkindemi bi tuhaflik var hic siyah gbi gormedim hic...
106 filan knka ama motor 36.000 de bnmki 70.000 euro plus sagolsun.
Kankacim bu bmwlerde euro plus davasi varya mekanik kasko gibi birsey.sknti oldugunda direk degisim olabiliyor yani daha yeni mesela dayimin 5.30 dizel komple degisti 98.000 de bnmki de 70'000 kusurde degismis sifir motor takilmis tabi km ayni su anda tam hatirlamiorumda 106'000 de olmasi lazim yani 36'000 de olmus oluyor bu arada simdi yazinca fatkettimde 13 ay oldu 8'000 km bindim 2'000 si yazin bodruma gittigimde yapmistim zaten...
46 m3 lerin zaten bi coguna sandik motor geldi o konuda iciniz rahat olsun sikinti olmaz sanziman 0 da olsa yinede bi kontrolde fayda var.3 ay once kirmizi bir coupe vardi sandik motor gelmemisti ona duzgun oldukca o alinabilirdi.dp kusursuz bilginize..
ya 70bin liraya gene bi laguna seca düşmüş ankara plakalı bu 69'a kadikoyde satılan mı? hani pertten toplama olan mı?
ankarada benim bildiğim bir tane sağlam kazalı olan laguna seca blue var
toplandı mı toplanıyor mu satıldı mı net bilgim yok ama m3 düşünen olurda bilgi edinmek isteyen olursa pmden plakasını söylerim