Abilerim merhabalar 2003 model 307mizi satılık şu an ciddi bir alıcı var eğer satılırsa 206 RC düşünüyoruz.Sizlerdende RC hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istedim + ları veya - ni söylerseniz çok iyi olur şimdiden teşekürler![]()
Abilerim merhabalar 2003 model 307mizi satılık şu an ciddi bir alıcı var eğer satılırsa 206 RC düşünüyoruz.Sizlerdende RC hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istedim + ları veya - ni söylerseniz çok iyi olur şimdiden teşekürler![]()
çok eglenceli bir araç yol tutuş ve frenlemesi gayet iyi.. motor çok kaliteli ve sorunsuz..
şanzumanı sağlam turbo araçlarda belirli bi yere kadar sorunsuz...
utku selamoğlu
şimdiye kadar en çok zevk aldığım araç yakıt dışında hiç bi sıkıntısı yok denildiği gibi peugeot deil başka bi araç.
Bazı parçaları pahalı ama genelde ucuz ve parça bulamama gibi bi sıkıntı çekmedim
Yorumlar gaza getirici
Peki 206 rc önü açık bir arabamı, clio rs gibi yürütüle bilirmi ?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
aşırı besleme için önü çok açık
atmosferik yapan olmadı henüz, o yüzden yorum yapamıycam
gt3076r 1.5bar stock kapak stock gömlek stock şanzıman 515hp 550nm(benim araba değil)
benim arabada biraz daha büyük turbo büyük kelebek var. aynı basınç
Ortalama 20-25 lik fiyatıyla klasmanında direksiyona geçtiğinde yarış arabasındaymış hissini veren tek araç diyebilirim...
Fazla detaylı bilmiyorum ama googleden hızlıca aradım ve RC'yi N.A. olarak hızlandırmak için fazla seçenek göremedim ...
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.