|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
Telefonda kullandığınız internet paketlerini ve de aylık kullanım miktarınız ne durumda?
Paket alacaklar ve benim için referans olması nedeniyle ortalama aylık ne kadar kullanıyorsunuz? 4gb aldım az önce. Down up miktarlarını sıfırlayıp 1 ay sonra bakacağım bakalım ne kadar kullanmışım. Gün içinde yoğun bir şekilde Twitter, Günde 1-2 kez göz gezdirmek için Facebook, Günde 1-2 kez yol durumu için İBB Trafik, Günde 1-2 şer kez de max 5er dk kullanımla diğer programlar.. (foursquare, viber, msn, vsvs) __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Nokiada 100mb yetiyor genelde facebook, msn vs icin.
Ama Iphoneda 1gb altı alınmaz, o bile yetmiyor sanırım
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
iphone da devamlı bildirim alıyorum sms gibi
![]() gerçi bana nokia da 350 mb da yetmemişti
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Avea 1gb 9tl
Daha onceden 100mb paket vardi,yetiyordu ama facebook ta doru duzgun foto bakamiyordum video izlemiyordum,forumda foto konularina bakmiyordum dolmasin diye ![]() 1gb 2hafta oldu alali ve hergun full forum facebook vs kullanarak giden-gelenim yaklasik 200mb. 1gb bile doldurmak zor __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Vodafone sinirsiz 6,99
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
Vodafone sınırsız 10 numara ayfonu olanlara yanlız izmirde her yerde 3G yakalayamıyorum vodafonda
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben iphoneda turkcellde 250 mb aldım 10 günde bitiyo valla kaç gündür hücresel veri kapalı geziyorum:d
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
İphonede 100 mb omru bende en fazla 10 gun oda dikkat edince
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
tüm gün twitter ,facebook,techturkey
ayrıca youtube,vs benzerleri 24 saat whatsapp açık aktif kullanıyorum kısacası telefonu elimden düşürdüğüm soylenemez 4gb internet paketim var herhalde telefon kullanımı ile 500mb bile hiç olmamıştır pc ye takıp kullandığım zamanlarda anca dolduruyorum kotamı __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 | |||
![]()
|
iphone kullananların tüm bildirimleri her zaman açık mı? 15dk da bir mail kontrol ediyor benim tel bir de.. mailleri takip etmem gerekli. @onursumer ile hemen hemen aynı şeyler yapıyoruz sanırım.. Onunla LowRider ı dinlersem 1gb yeter de artar bile, kadirle semehe yi dinlersem 4gb bile yetmeyecek gibi görünüyor.. ![]() diğer arkadaşlar da bilgilendirebilir mi? __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sadece face bıldirimleri açık arada video felan da izliyorum mecburen gidiyo
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
eğer iphone kullanıyorsan telefon biraz fazla kota kullanımına sebeb oluyor kesinlikle
1gb iphone için en ideali ama ben youtubeden video falan izlerim dersen sürekli 4gb anca yeter kardeşim mesela iphone4 aldım içinde 1 tane bile müzik yok paso online takılıyor herif
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: .
|
suan nokia kullanıyorum facebook ve twltter kullanmıyorum aveanın 250 mb net + 250 sms 5tl olan tarifesini kullanıyorum yetiyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
vodafone sınırsız kullanıyorum . 3g ile çok keyifli
tavsiye ederim. Kota derdi olmuyor
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Sadece mail takip edilcekse bence 100 mb ideal olabilir.Peki şunu sorcam:
Şu mailleri telefonndan takip etmek için alım sıklıgı benım telefonda "en kısa sürede"seçeneginde.Bi de " her 15 dakikada bir,30 dakikada bir "seçenegi var. Şimdi ben mailleri takip etmek için aklıma geldikçe mail widgetine gelip "senkronize et"diyorum.Bir nevi "yenile" yapıyor ve maili ancak o zaman alıyorum. Senkronize etmeden maili almak için telefonun interneti devamlı açık mı olcak.Hani internet devamlı açık kalmasada sadece mail geldigi zaman otomatik baglansa diyorum. Yok heralde böyle bir sistem
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
İphone kullaniyorum forum dahil her yere iphonedan giriuorum kontratli aldim aylik 65 TL
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Oyun oynarken gamecenter'a bağlıyım,bütün bildirimler açık şu anda 200mb'ı bile görememişim. 1gb ile 4gb arasında ki fiyat farkı nedir? Ben bugüne kadar 100mb pakete 7.8tl ödüyordum , 1gb paket 9tl'ye inince süper oldu ![]()
İnternet devamlı açık kalmadan mail geldiğini nasıl algılıcak telefon
__________________________________ ... |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206 RG
|
Vodafone sınırsız kullanıyorum ben de.. Evdeki interneti bile kapattırdım, evdeyken telefonu modem olarak kullanıyorum pc de.. 24 saat internete sahibim..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Turkcell de 1 gb 4 gb fiyat farkı 10 lira sanırım. 29 tl - 39 tl
vodafone kontratlı aldım içinde 250mb cep ten vardı, 250 mb bitince normal tarife üzerinden ücretlendirileceksiniz diyordu. Ben de Turkcell den paket alayım uğraşamam falan dedim işte. az önce vodafone koll sentır ı aradım, sizin hattınıza tanımlı 100mb var, 100mb a kadar 7küsür mbit, sonrasında 96kb ye düşüyor ama sınırsız internet var dediler.. 96kb aşırı rahatsız ederse turkcell inkine devam ederim şu an için internet ücretsiz görünüyor
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|