|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
turkcell in kurumsal pakette ki hattımızı bireysele devir yapacaktık. ama orda çalışan şahsın hattı iptal olarak kapamasından dolayı bireysele geçiremedik. sonra bize dedi kurumsal olarak tekrar aktif hale getirebilirim dedi. tamam o zmn dedik.
aradan 1 haftadan fazla süre geçti hergün arıyorlar yok işte yapamadık edemedik fln gün kazandılar. bugunde fatura kesim tarihimiz. bugun yıne aradılar fatura kesim tarihiniz bugun ödeyin açalım hemen. bugune kdr hiç bir aksaması bile olmamıs şeyde bunu mecbur tutuyorlar. bunun son ödemesi 5 mayıs. ben bunu son ödeme tarihine kdr ki periyotta gelcek maaşlardan gün ayarlarıp ödüyorum bana bunu bugun ödeyeceksiniz diye mecbur tutuyorlar. yetkiliyi isteyince yetkili bnm ama gerekli mercilere sölüorum yapamıyoruz diyor. kime ne danısmam gerekiyor ? __________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: focus
|
örnek numara pm ler misin,yardımcı olmaya çalışayım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
pm.ledim...
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
hattınımı kapadılar hacı
müşteri hizmetleriyle gorusmedınmı __________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
müşteri hizmetlerinin basının altından çıktı ztn
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ulen bora nekadar ilginç olay var sende arkadaş
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Türkcell'i arayıp basına bu olay gediyse senin yapıcagın bişey yok, arıycaksın tekrardan bak kardesim böye böyle yaptılar budurum böyle oldu diyceksin
Düzenli olarak faturanı yatırıyorsan cıkıpta sana diyemezler bu faturanı su gun yatır hattını acıcaz die Sen benim sana söylediklerimi algılayamayıp yanlıs işlem yapıyorsan düzeltmesinide biliceksin kardesim bukadar basit ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
anlamadım yaa nerde sıkıntı beni bulur sıkıntıyıda geçtim telesekreter gibiler aynı şeyi söleyip duruolar cvbını veriorum o seni duymuo kendi yıne aynı şeyi tekrarlıo
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Kol Center işte ne olucak, dinlemiyorlar bile adamı, bağlamış otomatiğe gidiyor. 14 yıllık turkcelliydim geçtim vadofone kurumsal pakete ooh telefonu doya doya kullanmak ne güzelmiş.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
ana avrat hiç çekinmeden karşındaki hayvna söveceksin ondan sonra ike ike amirine bağlıyo yada mail at ama içinde sağlam döşen her zaman tutuyo tecrübeyle sabittir.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
bugun yıne arıolar açmak istioruz ama ödeyın tepem attı ödemiyorum ddm benim bi yanlışımdan mı kapandı hayır sizin yuzunuzden oldu ben magdurum bana para ödetmeye calısıosunuz daha vakti gelmemiş faturamı avukata veriyorum hiç birinide ödemicem dedim verdim avukata gerekli bilgileri bakalım bundan sonra neler olcak
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
olum ben şikayet yazmstm aradılar benı turkcellden hattınız bıreysel gozukuyor neden skayet ettınz dedıler
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
hayat vodafonda
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:49 ::::

Düzenli olarak faturanı yatırıyorsan cıkıpta sana diyemezler bu faturanı su gun yatır hattını acıcaz die