selam arkadaşlar aranızda bu araçla ilgili bilgisi olan var mı acaba Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk
selam arkadaşlar aranızda bu araçla ilgili bilgisi olan var mı acaba Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk
Ben binerim buna vallasalyangozuna kurban
))
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
arabayı ben biliyorum. güzel parçalarla, bilinçli insanlar tarafından toplanmıştır. aralık ayı 2010 tuning tr dergisinde araba bulunmaktadır. bildiğim kadarıyla 10000km yi geçti ve sağlıklı şekilde yürümektedir.
d.n: 600 beygir kısmına inanmayın, ilanı veren galerici olduğundan dolayı yazmış öyle. 0.7-0.9 bar arasında yürütülüyor araba. takribi 350-400hp arasında..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
daha önce videosu da yayınlanmıştı forumda aracın fakat bulamadım şimdi.yalnız bu setupta fedai ustada yapılan bir araç şaselerinde felan öyle sıkıntısı yoksa eğer alınır.millet filtre-egzoz-p28 takıyor 27-28 yazıyor. bu aracı alıp sağlıklı bir şekilde gazlamak çok mantıklı geliyor.
aracı suan 0.9 barda yürütüyorum. en son yaptığım değişiklik msd'nin external coil kitine geçtik. hiç bir problemimiz bulunmamaktadır. araçla alakalı teknik bilgileri öğrenmek isterseniz bana pm atabilirsiniz. 600 hp bilinçlizlikle yazılmış oraya yanlışıklık olmuş. fiyat ve diğer konuları ilanda yazan numara ile görüşebilirsiniz. araçta değişen parçalar mevcuttur boyada vardır.
bu arada atmosferik vtec satmıyoruz sadece parçalırın ederi bellidir hepiniz fiyatların üç aşağı beş yukarı neler olduğunu biliyorsunuz.
saygılar..
bu araç alındığında sanırım enteresan bi body kiti felan vardı. güzel duruyo şimdi. tabi o arabaysa.. hatta bu aracın sahibinin bi arkadaşında çok temiz yeşil sedan vti vardı.. o bahsetmişti.. ordan biliyorum aracı..
*On3r*
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)