onuda yapamıor demek
Printable View
iyi geceler tt ailesi yattım ama yatmadan bi sorayım kuş tüyümü kaz tüyümü yastık kullanayaım :D
İlanın 4 aydır duruyor olması "bayağıdır satılmıyor" denmesini gerektirmez bence bu tür kupon arabalarda.........
Ayrıca galeriler bazen sattığı arabayı ilandan silmiyor ki, potansiyel müşteri gelirse "abi onu yeni sattık ama elimde bu var" demek için..........
Bunlar iyi günler ... Yakında modlar dellencek çok katı kurallar gelcek bu tür dallamalar yüzünden . Adamalrda haklılar sinir hastası yaparlar adamı bunlar
edit : katı yerine karı yazmışım ...
Bunedir arkadas saçma sapan konular acmayın insanları germeyin lüzumsuz yere
bende bı sorgu konusu actım..ulan ınsan bunları okuyunca bi tuhaf hissediyo..ama valla alıcam ben :D :D
valla bende bir arkadaşlık ve poker sitesinde Adminlik yapıyorum da,harbi user'lar fıttırtıyo bazen,buradaki yöneticilere hak veriyorum.
kesinlikle davetiyeli olursa daha iyi olur dengesizlerden korunmuş oluruz bi nebze
ayrıca adminler ve modların gerçekten işleri zor hadi biz arada makara yapıyoruz 15-20 dk durup kapatıyoruz ama o insanlar sürekli burayı denetlemek zorundalar ve biz üyelerede burda büyük bir görev bekliyor ben 2007 den beri üyeyim ne msj sayımı arttırayım diye derdim var nede konu sayım yüksek olsun diye derdim var
aslında biraz mantıklı olmamız gerekiyor bölece burası daha saygın daha güvenilir bir forum olur zaten tr nin ilk 5 giren bir forum herkesin gözü burda belki tüm üyeler aktif değil ama herkesin gözü önünde olan bir forum burası herşeyi yönetimden beklemek olmaz diye düşünüyorum.
insanlar kendini bilse bu tür şeyler olmaz. gece gece olaya bak :D
2 yıl kadar önce bir daire almıştım , 4 ay sonra aynı semtteki ilanlara bakarken kendi dairemi gördüm satılık :) , aynı dediğin gibi emlakcılar , galeriler ilanları unutuyorlar, o şekilde olabilir.
Ayrıca araç sorgusu konusunda siteden bir defa yararlandım . galeride satılık bir araba için galerici binbir kere hasarsız kazasız boyasız demesine rağmen başkaca bilgiler almış oldum. boşuna istanbula gitmeme gerek kalmadı.
Teşekkürler techturkey
şimdi konunun başından beri okudum evoX abim bi kere başlığın yanlış doğru düzgün evo alıcam araçla ilgili bilgi verirmisiniz desen hiçbir sıkıntı olmazdı "meraktan evo sorgusu" oldu her merak ettiğimizi buradamı yazalım tamam bende konu açayım "bugün bi hatun gördüm acaba orjinal hatunmuydu" boş konu almayacaksan ne merak ediyorsun sanane elin arabasından gibi düşünceler geçer insanın içinden modaratörlerde haklı adamlar 7.000+ kişilik bir forumda anlık en az 200 online kullanıcısı olan bir forumda yöneticilik yapıyorlar bu kadar dayanmaları bile anormal atar gider yapan bold yazan siyaset yapan 156486465 pixel fotoğraf yükleyen osu busu şusu hepsiyle uğraşıyor adamlar birde soru soranlar var nasıl yapsam diye e adamlarıda düşünmek lazım şimdi neredeyse forum için uyumuyorlar birde konusu silinince banlanınca kızan kullanıcılardan küfür yiyorlar ben olsam şimdiye kadar mikerim modluğunu userını deyip istifa ederdim açıkça söylüyorum
ilan süresine gelince ben e36 ilanı verdim 1,5 yıl sahibindende durdu sonra komşuma sattım ki sedan 3.18den bahsediyorum evo 4-5 ay kalmış çokmu
evoX nın ban ı açılmasın bence