|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
arkadaşlar herkese merhaba w116 3500cc v8 mersedesle izmirden denizliye gidiş geliş 200tl gaz yaktım sizce normalmi burda tecrübeli arkadaşlar var daha önce v8 kullananlarda olmuştur sizlerede sormak istedim bu arada araç enjeksiyonlu şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
250+250 km yaptığını varsaysak 500km minumum.
km de 40 kuruş yakmış, yani azmı çokmu sen bilecen artık
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Denizli'den İstanbul'a 350SE'yle 400TL'ye yakın lpg yakmıştık bizde.. 100 Gidiş-100'de dönüşte yakmışsın heralde birde şehiriçi gezdiysen normal bence.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
km de 40 kuruşsa bedava benim şahin 35 kuruşa anca düştü
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
benim geldiğim yer abi 270km tam burdada biraz gezdim bana çok geldi yakıtı uzun yola göre
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
gülüm o arabanın gazda yakması gereken benim gözümde 40-45 kuruş arası şimdi kç km yol yaptın sen toplamda eğer 270km ise çoook tabi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bence normall
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
270 olamaz.
Denizlinin girişinden, İzmir otoban gişeler dahi yaklaşık 215 km çünkü. Yani 270+270 ise hatta 540km yaparki o 35 kuruşlara düşürür oda fena değil. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
gidiş geliş toplamda 550km yol yapmış oluyorum 200tl gazla 550km tabi basmadımda pedalı okşayarak sıralı sistem tüp deil tabi birde normal tüp var arabada
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
yaaa yürü gitttt bedava olum o paraya
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
lpg nin litresi nekadar yahu
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
en az yakan v8 lere adayım ozaman 2ton arabaya göre fena deil heralde
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
2.36 şuan lpg nin litresi tarkan abi
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
LPG nin beynini yeni değiştirdim gırtlağına kadar kıstırdım ayarlarını ve şuanda 1,6 şahinle 0,35 krş yakıyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ohaaa uzun yolda 16 lt mi yakıo şimdi bu makina. Bunamı az diorsunuz beyler
![]() Muştu sen kendini zaten bi TOWERdan filan at bilader __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
kanka bu devirde 0,35 kuruş çokmu fazla ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
şehir içidir abi ama o senin benimde şehir içinde değerler baya değişiyo dur kalkı sevmiyo birde otomatik vites olduğundan araba şehir içi yakıyo ama uzun yolda düşüyüo yakıtı zaten o rahtlığı falan değer biçilemez son model arabyla gelsem daha fazla yorulurdum heralde sölüyolardı inanmıyodum bunlardaki rahat hiç bişeyde yok diye inandım gerçekten
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
bizim 4.0 v6 sehir dısı 30kurus sehir ici 40 kurus yakıyor bana fazla geliyordu megersem cok iyimis üstelik 2.2ton 4 ceker
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |