|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 220-221
|
Ankara tayfası olarak şöyle birbirimize sıksak stres atsak vat ken ay du samtayms desek nasıl olur?
Eğer 2 takım çıkaracak kadar çoğunluk sağlarsak tarih ve yeri kararlaştırdıktan sonra yeni bir konu ile duyururuz. Hatta katılım çok olursa 4 takım dahi çıkarabiliriz.. Benim bildiğim kadarıyla Ankara'da 3 tane paintball oynayabileceğimiz yer var, bu mekanlar dışında bildiğiniz yer varsa belirtin. Gelmeyi düşünen arkadaşlar mekanla birlikte tarihde belirtirse güzel olur MTG Paintball Eskişehir Yolu 20 TL 312 Paintball Mühye Köyü 30 TL Paintball Project Mühye Köyü (Fiyatı hakkında bilgim yok öğrenir yazarım) __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Mühyedekiler iyi, akalım birisine.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
daha 1 saat önce istanbul istinye paintball dan geldim.. Gözlüklerdeki buğulanma dışında çok güzeldi
yarım saat içinde sırılsıklam terledim... Acayip adrenalinli bi oyun.. gittiğimiz yerde alan ücreti yerine top ücreti veriyorsunuz, 8 kişi toplam 4000 top harcadık, kişi başı 40 tl ye geldi ![]() Biraz çok kullandık ama ii eğlendik.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende daha bugun oynadımda o buglanma falan bana gore degıl. yanma hisside cabası çat pat sıkıyolar
lazer tech varmıs(dogru mu yazdım bılmıorum) o cok daha ıyımıs. ona gıtmeyı dusunuyorm
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
önemli olan acıyı hissetmek
yoksa ne zevki çıkar
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
Son Düzenleyen CasabLanca; 24-04-2011 23:59. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
evet ya laser tech i de denemek lazım
ya benim elime geldi, bildiğin kanadı :S Kafama geldi, top gibi şişti, bacağımda kıpkırmızı bi iz flan biraz vahşice oynadık sanırım heheeheHele bide ormanda flan olsaydık, sağ çıkamazdık herhalde.. Ama eğlencesi orda, vurulunca acicak, bağırcaksın flan __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
mangal yapalım ne paıntball ı
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: hmm...
|
yabışşşştıııır angaraa
kasaaaap kesinleştirde gelirim büyük ihtimalle
__________________________________ Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
göbeğine saydırcam
mangal için daha erken bro havaya baksana adamı madam yaparız madammmmmmmmmmmmmm __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
istanbulada istioruz
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Gc-sekiz
|
İstanbulda go cart yapalım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
paint ball iidir yeter go cart go cart ztn geçiorum sni
![]() walla beyler istanbulda toplaşsa böle etkinlikler yapsak yönetim uygun bulurmuki ? __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
ben kesin gelirim , deyip gelmeyede bilirim
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Eray aynı takımda olduğumuz sürece ben gelirim pampa
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
belirsizlik
bizim takımın adı belli göbek team
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
süper olur sağlam team ayarlarım yapalım herturlu. tarihi öğrenebilrsek.
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
paintball kanli biter
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
312 yi tavsiye etmiyorum silahlar çok kötü mermi hiç düz gitmiyo. eskişehir yolundaki en son gittigimde iyiydi silahları falan 20 kişi rahatlıkla oynamıştık.
__________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:51 ::::

Eğer 2 takım çıkaracak kadar çoğunluk sağlarsak tarih ve yeri kararlaştırdıktan sonra yeni bir konu ile duyururuz. Hatta katılım çok olursa 4 takım dahi çıkarabiliriz.. Benim bildiğim kadarıyla Ankara'da 3 tane paintball oynayabileceğimiz yer var, bu mekanlar dışında bildiğiniz yer varsa belirtin. Gelmeyi düşünen arkadaşlar mekanla birlikte tarihde belirtirse güzel olur 

lazer tech varmıs(dogru mu yazdım bılmıorum) o cok daha ıyımıs. ona gıtmeyı dusunuyorm