|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar dun 50-60 km hız ile giderken saglam bı cukura gırdım ıster ıstemez ıcıme oturdu ve sonucunda jant patlamıs yırtılmıs tam sıbopun oldu yerden jantın kıvrımından tam sımdı servıs bunu garantıye sokarmı sokmazmı peugeot 207 arac celik jant 17lik orjınal jantları
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Sonuc olarak bir darbe sonucu oluşmuş bir hasar , garanti kapsamında olacağını sanmıyorum. Kaskonuzu kullanmak zorunda kalacaksınız sanırım...
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Kaskodan halledebilirsin.
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HONDA CIVIC VTEC II
|
telefonu düşürmek gıbı bısey bu.. garantı kapsamına sokmazlar.. servısler herseyı zaten kullanıcı hatası dıyor..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kaskoyuda bozmak ıstemıyorum dogrusu olmadı en mantıklısı stepnedekı jantı takıp bunu stepne yapmak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Kaskoyu bozmamak için kaskodan para almıyorsunuz sorununuzu halletmiyorsunuz her yıl 1-2 milyar para ödüyorsunuz. Ne gerek var o zaman kaskoya
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
masrafını tam bılmedım ıcın öyle soyledm 150-200 lira için bozdurmam zatn
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
garanti karşılamaz muhtemelen. Kaskodan yaptırın yada çıkma olarak alın derim . Sıfırı pahalıdır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: S2000
|
kardeşim kaskodan çözersin
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
kaskodan bencede yaptır sonucta o jant az para degıl yani kaskodan yaptırman mantıklı gorunuyor.Garantiye gırmez cunku jantı vurunca
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
valla cukura girdiysen zaten kullanıcı hatasıdır garantiden değiştirmezler kaskodan halledersin en kötü ihtimal
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
yani sadece jant mı kırıldı? lastik sağlam mı?
amortisör sağlammı? eğer sadece jant kırılmışsa, ben o servisi birbirine katarım yani.. okadar diyim |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
kaskodan yaptır bence benim bildigim bi miktara kadar kasko bozulmuyor die ama bilemiyorum araştırmak lazım bizim arkadaşın jantını öyle degiştirdik kasko bozulmadı die biliyorum
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
jantta hasar varsa muttemelen amortisorundede birşeyler çıkabilir gozle gorulmesede
benim başıma gelmişti jant + amortisor vs değişmişti kaskodan yaptırmıştım __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
2009da fiestanın 15'' çelik jantını kırdım 570milyondu tanesi
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Replika felan değil orjinal fabrikasyon jantı kıracak kadar bir çukura düştü iseniz kasko beyanı tutturup gidip serviste baktırın. Süspansiyonda da bişiler çıkıcaktır bence. Ayrıca bir jant ve bir lastik nerden baksanız 700 tl tutar.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: i olmayanun bu forumda ne işi var ???
|
Farzedinki bugun 150-200 lira onumuzdeki gunlerde bişey olmayacagına garatimizmi var sanki yaptır gitsin.
__________________________________ Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ: |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|