|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: espri
|
ilgilenen arkadaşlar olurmu bilemiyorum 3 gündür devam ediyor bugün yok yarın büyükler var.. avrupa muay thai şampiyonası 29inde final gecesi var..
NEWS - European Muaythai Federation EMF 23-29 APRIL 2011 ANTALYA-TURKEY Avrupa Muaythai Şampiyonası hazırlık kampı 14 Nisan 2011 'de başlayıp, 23 Nisan 2011 tarihine kadar sürecek olan kamp;24 Nisan 2011 tarihinde başlayacak olan Avrupa Şampiyonası ile devam edecek. Ek listede adı soyadı yazılı idareci, teknik direktör, antrenör ve sporcular 14 Nisan 2011 tarihinde mesai saatinden önce hazır bulunmaları gerekmektedir. ben antalyadayım ilgilenenler bana ulaşabilir.. protokol tribününde bulabilirler.. http://www.beyazkusak.com/default.asp?max55=xp2&id=6110 __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
Komitede dayım da var Hamit durmaz
Bu aksam gelmeyi düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bu akşam nereye gelmeyi düşünüyorsun? bu akşam birşey yok.. yarın gündüz..ayrıca ondan sonra da finaller var akşam otelde.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bugün büyükler var..sonrada final var.. gelmek isteyen antalyalı arkadaşlar olur ise beklerim..
bugün güzel maçlar var
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
Fikri Arıcan ne durumda?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
fikri arıcanın ismini görmedim kendisi KİCK BOKS da genelde.. muay thai için gelirmi bilmiyorum..gidicem şimdi bakarım yazarım..
zaten büyükler bugün var ise bile bugün çıkar.. __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
fikri arıcan benim olmadığım gün ilk elemeler de elenmiş...
cuma gecesi final gecesi var.. __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|