anasının a... koyim o.ç şerefsiz hayvanoğlu hayvan senide atarlar inş öyle en üst kattan aşşağa döl israfi pezevenk
Printable View
anasının a... koyim o.ç şerefsiz hayvanoğlu hayvan senide atarlar inş öyle en üst kattan aşşağa döl israfi pezevenk
Geçen cuma namazında hoca vaiz de söylüyordu ;
"Bir sinek sağımıza solumuza kolumuza konduğunda beğenmiyoruz,tiksiniyoruz,iğreniyoruz ve patt bir tane vurup öldürüyoruz onu.Ama burda mesele öldürmek değil yap bakalım aynısından bir tane ! Beğenmiyorsun "sinek" deyip bir çırpıda hakkınmış gibi öldürebiliyorsun onu hadi yapalım bakalım aynısından bir tane! Gücün kudretin yetiyormu buna acaba"
Diye kızıyordu bize anlayana ne güzel de bir mesaj veriyor.
Offff tipini sıfatını s.ktimini...üzerinde sigara söndürcen bu piç kurusuunun...surata bak ekranı yumruklucam simdi
o. cocklarının profili
http://www.facebook.com/amen.memes
http://www.facebook.com/boogy.mj
Arkadaşlar söv söv bişi çıkmıo, sinirimiz hopluo boş yere. Rüzgarı bırakıp gerçekten bi faydamız olsun istiosak bu iş çok kolay. Belki videolarda eziyet görenlere ulaşamayız ama benzer eziyetler görüp sokaklara atılıp barınaklara toplanmış 100 lerce hayvana ulaşabiliriz. Bakın en basiti avrupa yakasında yedikule sahil yolunda fatih belediyesinin yedikule hayvan barınağı var, çok büyük bi yer ve yüzlerce hayvan var içerde. Yine aynı şekilde ümraniye nato yolu üzerindede bi barınak mevcut, benim gidip gördüklerim bunlar. Tabiki daha çok vardır..
Yardım konusuna gelirsek, üzerinize olmayan giysiye yırtık pantolonunuza bile orda ihtiyaç var desem inanmassınız. Hasta hayvanların altına yayıyorlar en basiti. Devletin bu işlere ayırdığı bi ödenek olmadığından bu kadar vahim bu durum. Ümraniyedeki barınağa uno ekmek fabrikası bildiğim kadarıyla atık ekmekleri bırakıyordu, onları suyla karıştırıp veriyorlar, tabi küf kir içinde hepsi. Ama hayvanlar ölesine açki bunları bile yiyebiliyor. Kedi ve köpekler için piyasada hazır kuru mamalar mevcut, genelde 15 kg luk paketler halinde satılırlar. Tabi petshoptan vs alınılırsa maliyet daha yüksek oluyor. Yardım amaçlı olduğundan yerli kuru mamalar tercih edilebilir. En pahalasını 50 liraya satıolar eminönünde fln. Eşim bu gün yedikule barınağıyla görüştü, meral hanım ilgili kişi imiş orada. Şu an için tıbbı malzeme vs malzemenin aciliyeti olmadığını fakat mama konusunda çok sıkıntı olduğunu söledi. Ve bize Kpek Mamas | Kedi Mamas | Temizmama - Trkiye'nin en byk mama reticisinden kedi ve kpek mamalar. sitesini önerdi. Burdan 15 kg köpek mamasını 27-29 tl arasında online alıp, direk istediğiniz barınağa yada sokakta evde besliosanız evinize ücretsiz kargolatabiliyormuşsunuz. Şahsen biz 3 çuval mama yolladık bu gün barınağa, azda olsa faydamız dokunsun. Bugün bi oto yıkamaya 20 lira veriyoruz yeri geldiğinde. Bunlarıda düşünmemiz lazım. Şimdi aranızdan sokakta aç insanlar var dienlerde olacaktır ama insan bi şekilde dilenio edio buluo rızkını. Hayvanın öle bi şansı yok. Yaz günü kapı önüne koyacağınız 1 bardak suya bile muhtaç oluyorlar inanın..
Ben bu ve benzeri konularda bu iletimi paylaşmaya devam edeceğim, bu konular hakkında soracağınız bişey olursa telefonum 0535 819 38 11. Duyarlı olacağınızı umuyorum ve inanıyorum.
Saygılar..
:ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::eek:
Von The A$K gepostete Videos: Paylaş-Paylaştır Görürde Utanır Belki S*REFS*Z | Facebook
Videoyu beğenen 71 kişiye ben sokayım. Amk sadist pezevenkleri...
içim gitti be :s allahından bul
Allah belalarını versin inşallah.... bunlarında kolları bacakları tutmasın sürünsünler inşallah...
Allah belasını versin yazık garibim insan nasıl kıyar yaa vay adi şerefsizler :(
ben hayvanlardan tiksinirim ama karnıma ağrı girdi o sahneyi görünce allah büyük ....
şerefsizler ne zevk alıyorsunuz korkan bir canlının canını acıtmaktan
o.ç tutup atcaksın a.a.s.p.
cok sinir oldum:@
İçimden geçenleri buraya yazsam banlanırım..:Deli:
Ulan şerefsiz herif sana karşı savunmasız hayvandan ne istersin.:mad:
Geçen hafta seyrettiğim gün mideme kramp girdi.
O gün psikolojim bozuldu yaklaşık 7/8 gündür
hep gözümün önünde. Tekrar seyretmeye cesaret edemedim.
Face silmişti videoyu.
Hayvanın ayaklarının kırılışı filan... Gene acayip sinirlendim yaaaa...
Allah bu tip yaratıkların cezalarını inşallah aynı şekilde yaşatarak verir
face kullanan arkadaslar bu sefersizin paylaştığı videoyu şikayet etsin.
içim parcalandı :(
Soner sen seyretme !!!