|
|
#1 | |||
![]() |
Bu adam geçen hafta bizden Crower stage1 egzantrik satmak için para aldı hala gönderecek hala gönderecek.sonrasında gitti bir konu daha açtı satılık die sorudğumuzda 2tane var elimde dedi. en son dün öğlen konuştuk akşam çıkacak yola kargoya verecem dedi,birtane özel servis numarası verdi ustasının numarasını verdi.ustasını aradık ustasının hiçbirşeyden haberi yok.adama demişki " sen kendi vti aracındaki egzantrikleri adanaya gönder 15-20 gön sonra geri gönderecekler demiş" adamda saçmalama demiş vermemiş. dünden buyana telefonu kapalı arıyorum açmıyor meşgule düşürüyordu dün.bugünde full kapalı. Bu adam kimin ne olduğunu bilmiyor galiba. bu konuyuda elbet görecektir.tek diyeceğim o egzantrik bugün yola çıksın. YOKSA CUMA AKŞAM 18:30 DA ben sabihagökçende olacam o egzantriklerle bu arkadaş arasında sıkı bir bağ kurulacak,bukadar açık ve net. bizle taşşak geçiyo resmen herif.
LÜTFEN BİLEN BİLMEYEN HERKES KONUYU YAZIP ŞİŞİRMESİN. MERT GELİP AÇIKLAMA YAZANA KADAR BEKLEMEDE KALINSIN. ADMİNLERDEN DE RİCAM KONU ŞİMDİLİK SİLİNMESİN Son Düzenleyen MKT; 27-04-2011 09:25. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
mustafa sakin ol kardeşim valla BAR22 illaki bişiler yazacaktır ama buda ilk konusu değil hadi iyi niyetli olduğuna inanalım ama hepmi aynı şekilde ticaret yapar insan dimi
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
abi açık yazıyorum bak ordaki adamlara benzemem 350 tl için değil 10 tl bile olsa bizi burda aptal yerine koyamaz.adamın aklını alırım.bide telefonda kanka kardeş götünü yiyim ayakları yapıo
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben burda ne sert çıkıcam kendisine ne tehtit edicem bugün bu işi halledecekse halletsin yoksa para eksantrik umrumuzda değil o eksantrikle sıkıntı yaratırım
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hahahah
dimi geçen konuda öyle olmuştu
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
mkt o anlamda demediler onlarda bar22 yle sıkıntı yaşadılar ondan dediler
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
1 değil 2 değil kaçıncı şikayet bu adamlardan...
Herkes alışveriş yapacağı kişiyi iyice bir araştırsın forumdakilerden |
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
pardon ozaman sinirlerim tepemde ben öyle anlamadım...
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
heaa kanka bılıon mevzuyu konu orda duruyo
|
|
|
|
#14 |
![]() |
modlardan isteğim kilitlenmesin bu konu bu adamdan bu forumda kaçıncı şikayet eğer bu adam bunada mantıklı bi açıklaması yoksa barındırmayın aranızda
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Mustafacıgım hıdır mert ile bir problemin varsa itina ile çözeriz
Elimiz uzun daha öncesinde bizede kurnazlık yapmaya kalktı Mebla önemli değil ama kimse bizim kuruşumuzu yiyemez Kimse kalkıpta çar çakkalın avukatlığını yapmasın |
|
|
|
|
#16 |
![]() |
beyler bence konu kilitlensin ama silinmesin arada bir güncellenir BAR22 geldiğinde yazar
şimdi bilen bilmeyen gerekli gereksiz yorum yazmasın burada |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bundan sonra bu adamla tıcaret yapacak adam forumda BAR22 yazsın aratsın hakkındakı konuları okusun ona göre ne alcaksa yada satcaksa ticaret yapsın , headers sız kaldık onun yüzünden
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ya kimi barındırırlar kimi barındırmazlar ona biz karar veremeyiz umut g.tlük bizdeki araştırmadık adam sandık bunu gittik ticaret yaptık.sonradan öğrendikki çok yanlış adam. biletleri ayırttım ben akşam gel rezervasyonu onaylayalım. 17:00 da uçacaz
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
abi bu adamın bilinip bilinmeyecek yanı yok kalsın açıklamasını görelim sattığı ve hala sökmediği eksantriğin öyküsünü ??
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|